Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wikkeldoeken

KipKep wikkeldoeken

Een KipKep wikkeldoek is heel fijn om je kindje warm te houden nadat het in bad is geweest. Daarnaast is een KipKep wikkeldoek ook op allerlei andere momenten te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een dagje strand. Kijk snel verder voor ons complete aanbod KipKep wikkeldoeken!

Lees meer...

Comfortabele wikkeldoek van KipKep

Een wikkeldoek van KipKep is meestal gemaakt van 100% hydrofiel katoen. Dit materiaal voelt prettig aan voor je kindje. Daarnaast droogt hydrofiel katoen ook heel snel op als het nat is geworden. Een wikkeldoek van KipKep is meestal prima uit te wassen in de wasmachine, meestal op hoge temperaturen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijving.

Over KipKep

Op onze webshop vind je allerlei producten van KipKep voor je kindje. Naast KipKep wikkeldoeken verkopen wij ook andere producten van KipKep, zoals luieretuis, kussens en speendoekjes. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van KipKep te bekijken! KipKep producten zijn kinderarbeidvrij. Verder zijn de producten zodanig gemaakt dat de natuur zoveel mogelijk wordt gespaard. KipKep producten worden alleen gemaakt van de hoogste kwaliteit, waardoor je er zeker van bent dat je een goed product in handen hebt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog KipKep wikkeldoeken online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij bezorgen de bestelde wikkeldoeken zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde producten meestal vanavond nog op de post. Jij ontvangt de wikkeldoeken dan morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde KipKep wikkeldoeken meteen uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader