Little Dutch Wikkeldoeken

 

Geef je kindje een lekkere, comfortabele wikkeldoek van Little Dutch. Zo’n doek is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau. Little Dutch wikkeldoeken zijn meestal gemakkelijk uitwasbaar in de wasmachine.

Lees meer...

 

Voor elk moment

Een Little Dutch wikkeldoek komt altijd wel van pas. Tijdens een autorit geeft de doek je kindje bijvoorbeeld extra warmte. Zeker als je kindje onderweg wil slapen, is een wikkeldoek heel fijn. Veel doeken zijn gevoerd met fleece dat lekker warm aanvoelt.

 

Dessins

Little Dutch maakt veel gebruik van fijne bloemetjes- en figurenpatroontjes. Deze patroontjes vind je ook terug op de wikkeldoeken. De stofjes zijn gemakkelijk onderling met elkaar te combineren. Het is zeker een aanrader om naast een wikkeldoek ook nog andere Little Dutch producten voor je kindje te kopen. Dan past alles mooi bij elkaar.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Wikkeldoek 70 x 70 cm

  Met de Little Dutch Adventure Wikkeldoek 70 x 70 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Wikkeldoek 120 x 120 cm

  Met deze mooie Little Dutch Adventure Wikkeldoek 120 x 120 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Wikkeldoek 120 x 120 cm

  Met deze mooie Little Dutch Waves Wikkeldoek 120 x 120 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Leaves Wikkeldoek Mint 120 x 120 cm

  De Little Dutch Leaves Wikkeldoek Mint 120 x 120 cm zorgt met zijn hippe printje voor een leuke look. De hydrofiele doek heeft een absorberend vermogen en voelt heel zacht en comfortabel aan.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Wikkeldoek Pink & Mauve 70 x 70 cm

  Met de Little Dutch Waves Wikkeldoek Pink & Mauve 70 x 70 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  17,95
5 Resultaten