Lodger wikkeldeken in de aanbieding bij Babypark

 

Lodger
Ook Lodger wil je graag helpen bij het vereenvoudigen van je leven wanneer het gaat om de verzorging van je baby. Lodger komt daarom met allerlei praktische babyproducten waarmee je aardig op weg wordt geholpen. Zo kun je bij Babypark.nl onder andere een Lodger wikkeldoek kopen die je kindje heerlijk warm houdt en zorgt voor optimaal comfort.

Lodger wikkeldekens
De Lodger wikkeldekens die je in onze online shop kunt vinden zijn erg praktisch. Lodger heeft verschillende versies op de markt gebracht met elk een speciaal doel. Zo heb je een Lodger wikkeldoek die niet alleen als wikkeldoek, maar ook als speelkleed gebruikt kan worden. Tevens is er een versie die speciaal geschikt is voor in de autostoel en daarnaast wederom als speelkleed gebruikt kan worden.

Het fijne van deze wikkeldekens is dat ze overal gebruikt kunnen worden. Of je nou thuis bent of op reis, je kunt je baby heerlijk comfortabel inwikkelen. Wanneer je kindje niet meer wil slapen dan vouw je het dekentje uit elkaar en functioneert het als handig kleed. Geniet zelf van dit multifunctionele product en bestel vandaag nog een van de wikkeldoeken die wij je in onze webshop aanbieden.

Lees meer...
8 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Empire Hydrofieldoek Dusty Turquoise 120 x 120 cm

  De Lodger Empire Hydrofieldoek Dusty Turquoise 120 x 120 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt lekker zacht aan. De doek beschikt over afmetingen van 120 x 120 cm.
  21,90
 • Quick view

  Lodger Empire Hydrofieldoek Fish Nocture 120 x 120 cm

  De Lodger Empire Hydrofieldoek Fish Nocture 120 x 120 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek is extra groot en beschikt over afmetingen van 120 x 120 cm.
  21,90
 • Quick view

  Lodger Empire Wikkeldeken Sensitive 0-36 Mnd

  De Lodger Empire Wikkeldeken Sensitive 0-36 Mnd is een multifunctionele deken die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De stijlvolle deken is voorzien van een capuchon en voelt heerlijk zacht aan.
  44,90
 • Quick view

  Lodger Empire Wikkeldeken Honey 0-36 Mnd

  De Lodger Empire Wikkeldeken Honey 0-36 Mnd is een multifunctionele deken die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De stijlvolle deken is voorzien van een capuchon en voelt heerlijk zacht aan.
  44,90
 • Quick view

  Lodger Swaddler Ciumbelle hydrofiele doek

  De Lodger Swaddler Ciumbelle hydrofiele doek komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slabbetje of als spuugdoek.
  6,90
 • Quick view

  Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm

  De Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek beschikt over afmetingen van 70 x 70 cm.
  6,90
 • Quick view

  Lodger Xandu Hydrofieldoek Knot 120 x 120 cm

  De Lodger Xandu Hydrofieldoek Knot 120 x 120 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. De handige doek beschikt over afmetingen van 120 x 120 cm.
  21,90
 • Quick view

  Lodger Empire Wikkeldeken 0-36 Mnd

  De Lodger Empire Wikkeldeken 0-36 Mnd is een multifunctionele deken die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De stijlvolle deken is voorzien van een capuchon en voelt heerlijk zacht aan.
  44,90
8 Resultaten