Meyco wikkeldoeken

 

Een Meyco wikkeldoek voelt lekker warm aan voor je kindje. In zo’n wikkeldoek voelt je kindje zich ook heerlijk geborgen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Meyco wikkeldoeken. De meeste Meyco wikkeldoeken zijn verkrijgbaar in meerdere tinten die helemaal van deze tijd zijn.

 

Lees meer...

Het comfort van Meyco wikkeldoeken

Veel Meyco wikkeldoeken zijn voor een groot deel gemaakt van katoen. De wikkeldoeken zijn heel luchtdoorlatend, zodat je kindje in de wikkeldoek niet teveel gaat transpireren. Verder voelt een Meyco wikkeldoek lekker zacht aan.

 

Meyco wikkeldoeken voor buggy of autostoeltje

In sommige Meyco wikkeldoeken zitten gaten voor een 3-punts of 5-punts gordel. Dat maakt deze Meyco wikkeldoeken ideaal voor gebruik in een buggy of autostoeltje. Bestel vandaag nog de Meyco wikkeldoek van jouw wensen online via onze webshop! Een Meyco wikkeldoek is ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Silverline Wikkeldeken Knots

  De Meyco Silverline Wikkeldeken Knots is heerlijk om je kindje in te wikkelen voor thuis en onderweg. De deken is extra lang zodat je kindje warm blijft. Daarnaast is de deken ook schikt voor in de autostoel.
  41,95
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Swaddle Multi 3 Stuks

  De Meyco Woezel en Pip Swaddle Multi 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  24,95
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Swaddle Mijlpaal

  De Meyco Woezel en Pip Swaddle Mijlpaal is de musthave voor iedere ouder. De doek zijn multifunctioneel en neemt goed vocht op. Daarnaast voelt de swaddle zacht aan en is voorzien van een vrolijke opdruk.
  16,95
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Swaddle Okergeel / Geel 2 Stuks

  De Meyco Fine Lines Swaddle Okergeel / Geel 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Tropical Leaves Swaddle Emeral Green 2 Stuks

  De Meyco Tropical Leaves Swaddle Emeral Green 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  14,95
5 Resultaten