Meyco wikkeldoeken

Een Meyco wikkeldoek voelt lekker warm aan voor je kindje. In zo’n wikkeldoek voelt je kindje zich ook heerlijk geborgen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Meyco wikkeldoeken. De meeste Meyco wikkeldoeken zijn verkrijgbaar in meerdere tinten die helemaal van deze tijd zijn. Lees meer...

Het comfort van Meyco wikkeldoeken

Veel Meyco wikkeldoeken zijn voor een groot deel gemaakt van katoen. De wikkeldoeken zijn heel luchtdoorlatend, zodat je kindje in de wikkeldoek niet teveel gaat transpireren. Verder voelt een Meyco wikkeldoek lekker zacht aan.

Meyco wikkeldoeken voor buggy of autostoeltje

In sommige Meyco wikkeldoeken zitten gaten voor een 3-punts of 5-punts gordel. Dat maakt deze Meyco wikkeldoeken ideaal voor gebruik in een buggy of autostoeltje. Bestel vandaag nog de Meyco wikkeldoek van jouw wensen online via onze webshop! Een Meyco wikkeldoek is ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral

  De Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Swaddle Mijlpaal

  De Meyco Woezel en Pip Swaddle Mijlpaal is de musthave voor iedere ouder. De doek zijn multifunctioneel en neemt goed vocht op. Daarnaast voelt de swaddle zacht aan en is voorzien van een vrolijke opdruk.
  16,95
 • Quick view

  Meyco Cheetah Swaddle Honey Gold 2 Stuks

  De Meyco Cheetah Swaddle Honey Gold 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Zebra Hydrofiel Starterset Camel

  De Meyco Zebra Hydrofiel Starterset Camel bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Floral Swaddle 2 Stuks

  De Meyco Floral Swaddle 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles van Meyco zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Zebra / Uni Swaddle Camel 2 Stuks

  De Meyco Zebra / Uni Swaddle Camel 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Zebra / Cheetah Swaddle Black 2 Stuks

  De Meyco Zebra / Cheetah Swaddle Black 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  14,95
7 Resultaten
Trustpilot