Nuby drinkbekers

 

Op een gegeven moment wilt je kindje zelfstandig gaan drinken. Dit zal niet zonder geknoei gaan. Bij Babypark zijn er verschillende drinkbekers verkrijgbaar die jouw kindje helpen om goed zelfstandig te leren drinken.

 

Lees meer...

Stevige Nuby drinkbekers

De Nuby drinkbekers zien er stevig en solide uit en hebben felle, verfrissende kleurtjes. Er zijn Nuby drinkbekers met een tuitspeen, maar ook Nuby drinkbekers met een rietje. Je hebt Nuby drinkbekers met en zonder handgrepen. Alle Nuby drinkbekers hebben een antileksysteem en een ergonomische vorm. De Nuby drinkbekers zijn verder BPA-vrij en makkelijk te reinigen.

 

Over Nuby

Nuby produceert al meer dan 45 jaar producten voor baby’s en kinderen en streeft er met haar producten naar het dagelijkse leven van ouders te vergemakkelijken en leuker te maken. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Nuby verkrijgbaar zoals Nuby luiercrème, Nuby badspeelgoed, Nuby spenen en Nuby bijtringen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Nuby 2-in-1 drinkbeker Grijs

  De Nuby 2-in-1 drinkbeker Grijs beschikt over een inhoud van 350 ml en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De beker is voorzien van een siliconen band waardoor je de beker extra goed kunt vasthouden.
  13,99
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Grijs

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Grijs is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.

  12,99

  11,15

 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.
  12,99
 • Quick view

  Nuby Rietjesbeker Roze 530 ml

  Deze stijlvolle Nuby Rietjesbeker Roze 530 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser en de magnetron.

  15,99

  11,92

 • Quick view

  Nuby Rietjesbeker Blauw 530 ml

  Deze stijlvolle Nuby Rietjesbeker Blauw 530 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de magnetron en de vaatwasser.

  15,99

  12,87

 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.
  12,99
 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.

  11,99

  9,56

8 Resultaten
Trustpilot