Nuby drinkbekers

 

Op een gegeven moment wilt je kindje zelfstandig gaan drinken. Dit zal niet zonder geknoei gaan. Bij Babypark zijn er verschillende drinkbekers verkrijgbaar die jouw kindje helpen om goed zelfstandig te leren drinken.

 

Lees meer...

Stevige Nuby drinkbekers

De Nuby drinkbekers zien er stevig en solide uit en hebben felle, verfrissende kleurtjes. Er zijn Nuby drinkbekers met een tuitspeen, maar ook Nuby drinkbekers met een rietje. Je hebt Nuby drinkbekers met en zonder handgrepen. Alle Nuby drinkbekers hebben een antileksysteem en een ergonomische vorm. De Nuby drinkbekers zijn verder BPA-vrij en makkelijk te reinigen.

 

Over Nuby

Nuby produceert al meer dan 45 jaar producten voor baby’s en kinderen en streeft er met haar producten naar het dagelijkse leven van ouders te vergemakkelijken en leuker te maken. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Nuby verkrijgbaar zoals Nuby luiercrème, Nuby badspeelgoed, Nuby spenen en Nuby bijtringen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
1 Resultaten