Trixie wipstoel beschermhoezen

 

Met een kleintje in huis kom je al snel handen tekort. En daarom is een wipstoel een echte musthave. Door je kindje in een wipstoel te zetten heb jij even je handen vrij om andere dingen te doen. Sommige wipstoelen hebben een speelboog waaraan speeltjes hangen, dit zorgt voor urenlang plezier. Ook zijn er elektrische wipstoelen (swings) die bewegen op een rustgevend ritme. Voor sommige wipstoelen zijn er ook nog beschermhoezen verkrijgbaar. Babypark heeft diverse wipstoelen en wipstoel beschermhoezen in haar assortiment. 

 

Lees meer...

Hippe Trixie beschermhoezen voor de BabyBjörn Balance

Trixie heeft hippe beschermhoezen voor de BabyBjörn Balance wipstoel. De Trixie wipstoel beschermhoezen zijn gemaakt van 100% katoen en zorgen ervoor dat de bekleding van de wipstoel niet vies wordt. De wipstoel beschermhoezen van Trixie geven een wipstoel ook gelijk een andere look, zo heb je keuze uit verschillende leuke prints zoals katjes, ballonnen, wolkjes en vierkantjes. Een Trixie wipstoel beschermhoes is makkelijk afneembaar en kan zo in de wasmachine gewassen worden.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Trixie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
5 Resultaten
5 Resultaten