Cottonbaby babykleding accessoires

Op deze pagina vind je handige babykleding accessoires van het merk Cottonbaby. In het ruime assortiment van Cottonbaby vind je allerlei artikelen van de babyuitzet advieslijst. Kruikenzakken, dekentjes, waskussenhoezen... Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in het assortiment van Cottonbaby. Veel artikelen zijn verkrijgbaar in een bepaalde serie zodat je artikelen perfect met elkaar kunt laten matchen.

Lees meer...

Krabwantjes voor jouw baby

Er zijn verschillende oorzaken waarbij krabwantjes de oplossing kan zijn. Sommige baby's hebben veel jeuk, bijvoorbeeld door eczeem. Krabwantjes voorkomen dat je kindje zijn of haar gezichtje kapot krabt. Babynageltjes kunnen behoorlijk scherp zijn en het knippen van nageltjes van je baby wordt in de eerste weken afgeraden. Maakt je kindje toch krasjes in zijn of haar gezicht door de ongecontroleerde bewegingen die hij of zij maakt? Ook dan zijn krabwantjes een uitkomst.

Shop babykleding en accessoires online

Is je oog gevallen op Cottonbaby krabwantjes of andere babykleding accessoires? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling op Babypark.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores wanneer je de artikelen graag in het echt wilt zien voordat je tot aankoop over gaat. Alle bestellingen worden vanaf 20 euro gratis verzonden. Het grootste gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Dat is handig shoppen!

 

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Cottonflower Krabwantjes Wit/Roze

  De Cottonbaby Cottonflower Krabwantjes Wit/Roze zijn ideaal om je kindje te beschermen tegen zijn of haar nageltjes. De wantjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en zitten comfortabel.

  8,95

  7,99

 • Quick view

  Cottonbaby Krabwantjes Sparkle

  De Cottonbaby Krabwantjes Sparkle is ideaal om je kindje te beschermen tegen zijn of haar nageltjes. De wantjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast zijn de wantjes voorzien van een leuke print!
  8,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Krabwantjes

  Krabt jouw kleintje zijn wangentjes open door de scherpe nageltjes? Dan zijn de Cottonbaby Soft Krabwantjes de ideale oplossing. Deze wantjes zorgen ervoor dat je kindje zich niet meer kan krabben en zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  7,95
 • Quick view

  Cottonbaby Ajour Krabwantjes

  Krabt jouw kleintje zijn wangentjes open door de scherpe nageltjes? Dan zijn de Cottonbaby Ajour Krabwantjes de ideale oplossing. Deze wantjes zorgen ervoor dat je kindje zich niet meer kan krabben en zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken.
  8,95
 • Quick view

  Cottonbaby Uni Krabwantjes

  De Cottonbaby Uni Krabwantjes zorgen ervoor dat je kindje zich niet kan krabben door scherpe nageltjes. De krabwantjes zijn eenvoudig aan- en uit te doen dankzij de eenvoudige sluiting door een rekbaar boordje.
  8,95
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Krabwantjes Grijs

  De Cottonbaby Panter Krabwantjes Grijs is ideaal om je kindje te beschermen tegen zijn of haar nageltjes. De wantjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en zitten comfortabel.
  7,95
6 Resultaten