Go Baby Go babykleding accessoires

 

Bij babykleding horen natuurlijk ook accessoires zoals sokjes, mutsen, sjaals en haarclips. Bij Babypark vind je een compleet assortiment aan babykleding accessoires om de outfit van je kindje helemaal compleet te maken.

 

Lees meer...

Antislip Go Baby Go babykleding accessoires

Go Baby Go heeft in haar assortiment Go Baby Go sokken, Go Baby Go maillots en Go Baby Go handschoenen. Met de Go Baby Go producten stimuleer je je kindje om al kruipend, tijgerend en lopend de wereld te ontdekken. Het ontdekken wordt een stuk makkelijker omdat je kindje niet meer uit zal glijden dankzij de rubberen pads op de Go Baby Go producten. De Go Baby Go babykleding accessoires zijn gemaakt van fijne materialen zoals bamboe, katoen en polyamide en kunnen gewassen worden op 40°C.

 

Over Go Baby Go

Het merk Go Baby Go is opgericht door de Deense Fie Aspöck Jonsen. Zij wilde haar zoontje Emil (die prematuur was en hierdoor achterliep) helpen met zijn grove motoriek (kruipen, tijgeren en lopen) en kwam zo op het idee om sokken, maillots, handschoenen en leggings te ontwikkelen met rubberen pads. Door de rubberen pads zou Emil niet uit kunnen glijden tijdens het kruipen, tijgeren en lopen en kunnen leren om stabiel te staan. Bekijk op onze website het assortiment van Go Baby Go. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    Tights Grey melange 2-3Y (50)

    Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot Grey Melange 2-3 Years is dan ideaal! De maillot is voorzien van pads op de voetzolen, waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.

    17,95

    13,46

  • Quick view

    Go Baby Go Maillot

    Begint je kleine te kruipen of wil het gaan lopen? De Go Baby Go Maillot is dan ideaal!. De maillot is voorzien van verschillende pads op de knieën, tenen en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
    17,95
2 Resultaten
Trustpilot