Z8 Mutsje

Zoek je een leuk mutsje voor je kindje voor in de koudere dagen? Dan is het merk Z8 wel iets voor jou. Z8 heeft stijlvolle en leuke mutsjes voor jou kindje die de oortjes en het hoofdje van je kindje heerlijk warm houden. De mutsjes matchen perfect met de Z8 babykleertjes.

Lees meer...

Comfort van het Z8 mutsje

Comfort heeft het mutsje van Z8 zeker door de fijne stretch in het Z8 mutsje blijft het Z8 mutsje goed om het hoofdje van je kindje zitten. Zo waait het Z8 mutsje niet zomaar af kwijt. Het mutsje voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje het Z8 mutsje draagt. De Z8 mutsjes hebben een vrolijke kleur of een leuk printje hierdoor zijn de Z8 mutsjes dan ook erg stijlvol.

Materiaal van het Z8 mutsje

De Z8 mutsjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit zorgt dan ook voor een goede kwaliteit van de Z8 mutsjes. Het Z8 mutsje blijft goed op temperatuur wanneer je kindje het Z8 mutsje draagt. Zo blijven de oortjes en het hoofdje van je kindje goed warm. Ook zijn de mutsjes van Z8 erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraam cadeau. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Z8 Griffin Mutsje Snow Wash Mt. XS

    Het schattige Z8 Griffin Mutsje Snow Wash Mt. XS is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje beschermd tegen de kou.
    9,95
1 Resultaten
Trustpilot