Bebe- Jou slaapzakken

Bebe-Jou heeft de leukste slaapzakken voor jou kindje voor zowel in de zomer als winter. Bebe-Jou heeft een ruime keus en de slaapzakken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. De Bebe-Jou zomerslaapzakjes zijn lekker luchtig voor in de zomer en de Bebe-jou winterslaapzakjes zijn heerlijk warm in de winter.

Lees meer...

Comfort van de Bebe-Jou slaapzak

Comfort is iets wat erg belangrijk is bij een slaapzak voor jou kindje. Je wilt natuurlijk de beste slaapcomfort geven aan je kindje. De slaapzak van Bebe-Jou is zacht en comfortabel wanneer jouw kindje de Bebe-Jou slaapzak aan heeft dit geeft een fijn geborgen gevoel. De Bebe-Jou slaapzak is voorzien van een ritssluiting. Zo kun je je kindje gemakkelijk verschonen als het een nieuwe luier nodig heeft.

Materiaal en kwaliteit van de Bebe-Jou slaapzak

Het materiaal is een combinatie van bamboe en katoen. De kwaliteit van de Bebe-Jou slaapzak is zeer goed en dit is dan ook erg belangrijk. Je kunt ons hele aanbod van de Bebe-Jou slaapzakken online bekijken. Ook is het leuk om de Bebe-Jou slaapzak cadeau te doen bijvoorbeeld als een kraamcadeautje. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Hero Zomer Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Hero Zomer Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Paper Planes Zomer Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Paper Planes Zomer Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.

  Normale prijs: 39,99

  Special Price 34,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Paper Planes Travel Winter Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Paper Planes Travel Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  44,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Winter Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  34,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Swan Travel Winter Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Swan Travel Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hero Travel Winter Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Hero Travel Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  44,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Winter Slaapzak

  Met de Bebe-Jou Fabulous Hero Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de stijlvolle slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  34,99
7 Resultaten