Cam Cam Copenhagen slaapzak

Als je op zoek bent naar mooie en vrolijke slaapzakken dan zijn de slaapzakken van Cam Cam Copenhagen wel wat voor jou. De Cam Cam Copenhagen slaapzakken hebben lichte kleurtjes of een leuk printje. Een goede slaapzak is natuurlijk erg belangrijk voor een goede nachtrust. Dus een slaapzak van Cam Cam Copenhagen kan eigenlijk niet missen in de kledingkast van jouw kindje.

Lees meer...

Comfort van de Cam Cam Copenhagen slaapzak

De Cam Cam Copenhagen slaapzak biedt een goede kwaliteit. Dit komt door de hoogwaardige materialen die voor de Cam Cam Copenhagen slaapzakken worden gebruikt. De Cam Cam Copenhagen slaapzak voelt heerlijk zacht aan wanneer jouw kindje de Cam Cam Copenhagen slaapzak aan heeft. Je kunt gemakkelijk ons hele aanbod van Cam Cam Copenhagen online op onze website bekijken. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Materiaal en eigenschappen van de Cam Cam Copenhagen slaapzak

Het materiaal van de Cam Cam Copenhagen slaapzak is 100% biologisch katoen. Dit zorgt dan ook voor de goede kwaliteit van de Cam Cam Copenhagen slaapzak. Ook is de Cam Cam Copenhagen slaapzak voorzien van een ritssluiting zo kun je je kindje gemakkelijk verschonen wanneer het een schone luier nodig heeft. Met de Cam Cam Copenhagen slaapzak kan je kindje zich lastiger draaien en klimmen. Je kunt de Cam Cam Copenhagen slaapzak wassen in de wasmachine op 30 graden. Doe de Cam Cam Copenhagen slaapzak overigens niet in de droger.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Slaapzak

  Met de Cam Cam Windflower Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Slaapzak

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Slaapzak ligt je kindje veilig in het bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Leaves Slaapzak

  Met de Cam Cam Leaves Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Sailboats Slaapzak

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Sailboats Slaapzak ligt je kindje veilig in het bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.

  67,-

  60,-

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Slaapzak

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Forest Slaapzak ligt je kindje veilig in het bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Slaapzak Rose

  Met de Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Slaapzak Rose ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fiori Slaapzak

  Met de Cam Cam Copenhagen Fiori Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Fawn Slaapzak

  Met de stijlvolle Cam Cam Fawn Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Slaapzak Petroleum

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Slaapzak Petroleum ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dandelion Slaapzak Natural

  Met de Cam Cam Copenhagen Dandelion Slaapzak Natural ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Slaapzak Green

  Met de Cam Cam Copenhagen Leaves Slaapzak Green ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Slaapzak

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Aurora Slaapzak ligt je kindje veilig in het bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  60,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Poppenslaapzak Rose

  Met de stijlvolle Cam Cam Pressed Leaves Poppenslaapzak Rose kan je kindje de pop klaarmaken voor een middagdutje. De slaapzak is voorzien van een prachtige print en is geschikt voor in de wasmachine.

  26,50

  21,20

13 Resultaten
Trustpilot