Mies & Co slaapzakken

Op zoek naar een slaapzak voor je baby? Wellicht is een Mies & Co slaapzak dan echt iets voor je kindje. Een baby slaapzak van Mies & Co is gemaakt van hoogwaardige materialen die heel comfortabel aanvoelen voor je kleintje. De slaapzak is vochtabsorberend en luchtdoorlatend. De ritssluiting in de slaapzak zorgt ervoor dat je je kindje gemakkelijk in de slaapzak legt en er weer uit haalt. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Mies & Co slaapzakken aan.

Lees meer...

Baby slaapzak van Mies & Co met dessins

Een baby slaapzak van Mies & Co is meestal bedrukt met stijlvolle dessins. Denk bijvoorbeeld aan vlinders in water colour look. Meestal komen deze dessins ook terug op andere textielproducten van Mies & Co. Het is een aanrader om jouw uitgekozen baby slaapzak van Mies & Co te combineren met andere items met dezelfde dessins. Zo past alles mooi bij elkaar.

Over Mies & Co

Naast baby slaapzakken, verkopen wij ook andere textielproducten van het Hollandse label Mies & Co. De collectie van Mies & Co bestaat uit stijlvolle lifestyleproducten die je kindje een groot comfort bieden. Het team achter Mies & Co heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Van Mies & Co slaapzakken en andere textielproducten zul je dan ook lang plezier beleven. Bovendien voelen deze producten heel comfortabel aan voor je kindje. Mies & Co baby slaapzakken zijn te bestellen via Babypark.nl. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt. Bestel je vandaag nog vóór 20.00 uur online en betaal je ook meteen, dan doen wij de bestelde Mies & Co slaapzak meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan al de volgende dag thuisgestuurd.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Fika Butterfly Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Soft Feathers Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Zomerslaapzak Summer Blue 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Classic No. 1 Zomerslaapzak Summer Blue 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Zomerslaapzak Dark Brown 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Bold Dots Zomerslaapzak Dark Brown 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Cozy Dots Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
5 Resultaten