5 Resultaten
 • Quick view

  Noppies Fancy Dot Zomer Slaapzak

  Met de stijlvolle Noppies Fancy Dot Zomer Slaapzak zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zacht en ademend materiaal en voorzien van dubbele ritssluiting.

  29,99

  27,99

 • Quick view

  Noppies Fancy Dot Winter Slaapzak

  Met de stijlvolle Noppies Fancy Dot Winter Slaapzak zal je kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De praktische slaapzak is gevoerd, waardoor hij uitstekend te gebruiken is tijdens de koude, winterse dagen
  49,99
 • Quick view

  Noppies 4 Seizoenen Slaapzak

  Met de stijlvolle Noppies 4 Seizoenen Slaapzak zal je kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is voorzien van 2 lagen, waardoor hij zowel in de zomer als de winter uitstekend te gebruiken is.
  49,99
 • Quick view

  Noppies Botanical Zomer Slaapzak Misty Rose

  Met de Noppies Botanical Zomer Slaapzak Misty Rose zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.

  29,99

  27,99

 • Quick view

  Noppies Botanical Zomer Slaapzak Puritan Gray

  Met de Noppies Botanical Zomer Slaapzak Puritan Gray zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  37,99
5 Resultaten
Trustpilot