Puckababy slaapzak

ontdek het assortiment met Puckababy slaapzakken op Babypark.nl! Puckababy heeft de leukste slaapzakken voor jouw kindje. Bekijk ons hele aanbod van Puckababy online op onze website of kom langs in één van onze megastores. Het assortiment van Puckbaby bestaat uit speciale inbakerslaapzakken voor newborns maar ook slaapzakken voor wat oudere kindjes. Van de Puckababy 4-seizoenen slaapzak heb je erg lang plezier, de slaapzak kun je namelijk gebruiken totdat je kindje ongeveer 2,5 jaar is. De slaapzak bestaat uit verschillende lagen zodat je voor ieder seizoen een passende Puckababy slaapzak hebt.

Lees meer...

Comfort van de Puckababy slaapzak

Comfort heeft de slaapzak van Puckababy zeker. De Puckababy slaapzak voelt zacht en comfortabel aan wanneer je kindje de Puckababy slaapzak aan heeft. Door de handige ritssluiting van de Puckababy slaapzak kun je gemakkelijk je kindje in en uit de slaapzak halen. De Puckababy slaapzakken blijven mooi, ook na veelvuldig wassen. Er is aan de slaapzak gewerkt met oog voor detail. Van een Puckababy slaapzak heeft je kindje veel plezier.

Materiaal van de Puckababy slaapzak

Het materiaal van de Puckababy slaapzakken is 100% katoen. Dit is een hoogwaardig materiaal daardoor is de kwaliteit van de Puckababy slaapzak ook erg goed. Wanneer je kindje de Puckababy slaapzak aan heeft kan je kindje zich lastiger draaien, klimmen of blootwoelen. Ook zijn de Puckababy slaapzakken erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
6 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 46,71

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 38,21

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Bag Kidz 130 cm

  De Puckababy The Bag Kidz 130 cm is voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 7 jaar. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen. Het groeit mee doordat de slaapzak verlengd kan worden.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 55,21

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Bag 4 Seasons

  De Puckababy The Bag 4 Seasons is aan te passen aan de lengte van je kindje en de verschillende seizoenen. Zo heb je vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar - zomer en winter - de perfecte slaapzak voor je kindje.

  119,95

  107,96

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Bag Newborn 0-6 Mnd

  De Puckababy The Bag Newborn 0-6 Mnd is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden. Doordat de stijlvolle slaapzak van Puckababy goed aansluit aan het lijfje zal je kindje zich geborgen en veilig voelen.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 59,46

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig gevoel.

  59,95

  50,96

6 Resultaten
Trustpilot