Snoozebaby slaapzak

Snoozebaby heeft de leukste slaapzakken voor jou kindje. En wanneer de koudere dagen er aan komen kan een goede slaapzak natuurlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. Bekijk ons hele aanbod van Snoozebaby online op onze website.

Lees meer...

Comfort van de Snoozebaby slaapzak

Comfort is iets wat natuurlijk heel belangrijk is. De slaapzak van Snoozebaby bied dan ook de juiste slaapcomfort voor jou kindje. De slaapzakken van Snoozebaby hebben een vrolijke kleur of een leuk printje. Door de ritssluiting kun je je kindje gemakkelijk in en uit de slaapzak halen. Dit is handig wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuweluier nodig heeft.

Materiaal van de Snoozebaby slaapzak

De Snoozebaby slaapzakken zijn gemaakt van katoen. Dit zijn hoogwaardige materialen en hierdoor is de kwaliteit dan ook zeer goed. De Snoozebaby slaapzakken hebben een mooie kleur of een leuk printje. De Snoozebaby slaapzak voelt heerlijk zacht en comfortabel aan wanneer je kindje de Snoozebaby slaapzak aan heeft. Door de slaapzak van Snoozebaby kan je kindje lastiger draaien, klimmen of zich blootwoelen. Je kunt de Snoozebaby slaapzak wassen in de wasmachine op 30 graden.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby New Born Cocoon 0-3 Mnd

  Deze mooie Snoozebaby New Born Cocoon 0-3 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een drukknoop en gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 29,65

 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Slaapzak

  De praktische Snoozebaby Zomer Slaapzak is een musthave voor je kindje. De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een rits aan de zijkant en onderkant en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Bumblebee 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Bumblebee 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Grey Mist 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Grey Mist 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby 4 Seasons Slaapzak Orchid Blush

  In deze Snoozebaby 4 Seasons Slaapzak Orchid Blush zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Geschikt voor elk seizoen.
  84,95
 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Dusty Rose 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Dusty Rose 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic New Born Cocoon 0-3 Mnd

  Deze mooie Snoozebaby Organic New Born Cocoon 0-3 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een drukknoop en gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 27,55

7 Resultaten
Trustpilot