Babykamer Modular, Modular babykamer

Babykamer Modular Wit

Stel de babykamer voor je kindje samen met meubels van babykamer Modular Wit. Je kiest bijvoorbeeld zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Het stalen onderstel is heel verfijnd en het RVS frame is groter en robuuster. Het is maar net wat je mooi vindt.

Lees meer...

Andere keuzemogelijkheden

Verder kun je zelf het blad van de commode kiezen. Het commodeblad van babykamer Modular Wit is verkrijgbaar in wit, zwart, wit marmer of zwart marmer bovenblad. Wil je echt iets unieks, dan is wit of zwart marmer echt een aanrader. Naast de standaard bovenbladen zijn er in de kleuren mat zwart en mat wit ook extra grote bovenbladen voor de commode verkrijgbaar.

Wit combineren met zwart

De meubels van babykamer Modular Wit zijn ook verkrijgbaar in een zwarte in plaats van een witte kleur. Het gaat dan om babykamer Modular Zwart. Wil je wat variatie brengen in de meubels en vind je het tegelijkertijd belangrijk dat alles tóch één geheel vormt? Kies dan een aantal meubels van babykamer Modular Zwart.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - RVS - 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - RVS - 60 x 120 cm straalt door het moderne design en de matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een RVS onderstel voor een robuuste look.

  509,-

  458,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 60 x 120 cm straalt door het moderne design en de stijlvolle, matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zwart onderstel van staal.

  388,-

  349,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - RVS - 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - RVS - 70 x 140 cm straalt door het moderne design en de matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een RVS onderstel voor een robuuste look.

  626,-

  564,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 70 x 140 cm straalt door het moderne design en de stijlvolle, matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zwart onderstel van staal.

  504,-

  454,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Wit - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Wit - RVS is voorzien van push open en softclose en is daardoor praktisch in gebruik. De ruime lades bieden voldoende opbergruimte voor allerlei spulletjes van je kindje.
  463,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Wit - Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Wit - Zwart is voorzien van push open en softclose en is daardoor praktisch in gebruik. De ruime lades bieden voldoende opbergruimte voor allerlei spullen van je kindje.
  363,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - RVS heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.

  481,-

  433,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - Zwart heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  319,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - Zwevend

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit heeft een modern design en is praktisch in gebruik dankzij de push open en soft close systemen. De commode wordt met behulp van meegeleverd hangbeslag bevestigd aan de muur.

  329,-

  296,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit - RVS

  De Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit is uitgevoerd met een RVS onderstel. De moderne kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  577,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Wit - Zwart

  De Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit is uitgevoerd met een zwart onderstel. De moderne kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  477,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Wit

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Wit maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  154,-

  139,-

12 Resultaten