Hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers zijn een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Je hoeft deze lang niet alleen als luier te gebruiken. Je gebruikt deze de hele dag door als spuugdoek of bijvoorbeeld als inbakerdoek. Ook als handdoek is een hydrofiele luier ideaal. Heb je even geen aankleedkussenhoes voor handen of wil voorkomen dat het aankleedkussenhoes vies wordt? Leg hier dan een hydrofiele luier op. Verder is een hydrofiele luier ook heel goed te gebruiken als beschermdoek tegen de zon. Je legt de doek dan bijvoorbeeld over de kap van de kinderwagen heen. Onze hydrofiele doeken zijn meestal in meerdere formaten verkrijgbaar. Het voordeel van een kleine hydrofiele luier is dat je deze gemakkelijk meeneemt in de tas, maar je kunt deze meestal niet gebruiken als inbakerdoek. Wij verkopen hydrofiele doeken van uiteenlopende merken. Sommige exemplaren zijn effen, andere zijn bedrukt met leuke dessins. Het is maar net waar je van houdt!

Lees meer...

Hydrofiele luiers heb je nooit genoeg

Wanneer je ouders in je omgeving zult vragen naar tips over babyspullen is de kans groot dat je op het hart gedrukt wordt om vooral meer dan genoeg hydrofiele luiers aan te schaffen. Een stuk of 20 hydrofiele luiers is echt geen overbodige luxe. Er zitten elke dag wel een paar exemplaren in de was. Het is fijn om zowel grote als kleine hydrofiele luiers in je bezit te hebben.

Praktisch en onmisbaar

Met een baby in huis zijn hydrofiele luiers absoluut onmisbaar. Omdat deze doeken nog al eens vies worden, is het ideaal dat de meeste exemplaren kunnen worden uitgewassen op 60 graden. Zo weet je zeker dat alle vlekken verdwijnen. Hydrofiele luiers voelen zacht aan en nemen extreem veel vocht op. Extra handig: heb je de hydrofiele luiers niet meer nodig voor je kindje? Dan zijn deze perfect te gebruiken als schoonmaakdoeken, dankzij de absorberende eigenschappen.

Lees minder...
137 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hydrofiele Doek Hearts 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Fabulous Hydrofiele Doek Hearts 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  13,99
 • Quick view

  Taftan Hello World Hydrofiel Luier Blauw 120 x 120 cm

  De Taftan Hello World Hydrofiel Luier Blauw 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  18,75
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hydrofiele Doek 70 x 70 cm Wish Pink

  De Bebe-Jou Fabulous Hydrofiele Doek 70 x 70 cm Wish Pink is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd per 3-stuks.
  14,99
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Hydrofiel Luiers 3 stuks

  De Ferm Living Fruiticana Hydrofiel Luiers 3 stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  25,-
 • Quick view

  Jollein Bloom Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Bloom Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De handige multidoek is gemaakt van zacht hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.

  14,95

  13,49

 • Quick view

  Liewood Leon Hydrofieldoek Mix 4 Stuks

  De Liewood Leon Hydrofieldoek Mix 4 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. Je kunt de doek bijvoorbeeld gebruiken als inbakerdoek, omslagdoek, handdoek of wiegdeken. Wordt geleverd per 4 stuks.
  31,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Hydrofiele Doek 70 x 70 cm

  De Bebe-Jou Fabulous Zebra Hydrofiele Doek 70 x 70 cm is veelzijdig en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd per 3-stuks.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Hydrofiele Doek 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Fabulous Hero Hydrofiele Doek 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  12,99
 • Quick view

  Liewood Hannah Rabbit Hydrofieldoek Faune Green 2 Stuks

  De Liewood Hannah Rabbit Hydrofieldoek Faune Green 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  17,-
 • Quick view

  Taftan Hello World Hydrofiel Luier 70 x 70 cm

  De Taftan Hello World Hydrofiel Luier 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,65
 • Quick view

  Cam Cam Mix Wave Hydrofiel Luiers Grey 3 stuks

  De Cam Cam Mix Wave Hydrofiel Luiers Grey 3 stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek
  19,90
 • Quick view

  Liewood Hannah Classic Dot Hydrofieldoek Dumbo Grey 2 Stuks

  De Liewood Hannah Classic Dot Hydrofieldoek Dumbo Grey 2 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. De doek is geschikt voor diverse doeleinden, gebruik het doekje bijvoorbeeld als inbakerdoek of wiegdeken.
  17,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Hydrofiel Luier Grey 120 x 120 cm

  De Cam Cam Wave Hydrofiel Luier Grey 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek
  23,-
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De stijlvolle Sebra Seven Seas Hydrofiel Luiers 3 Stuks zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De hydrofiel luiers van Sebra zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  19,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Hydrofiele Doek 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Fabulous Zebra Hydrofiele Doek 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  13,99
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Meadow Blossom Hydrofiele Doek

  De Elodie Details Bamboe Meadow Blossom Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.
  19,90
 • Quick view

  Cottonbaby Multidoek Soft S

  De Cottonbaby Multidoek Soft S is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 60 x 70 cm. Machinewasbaar op 40 graden.
  17,95
 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle 3 Stuks

  De Meyco Panter Swaddle 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Hydrofiele Doek Pink 70 x 70 cm

  De Bebe-Jou Leopard Hydrofiele Doek Pink 70 x 70 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd per 3-stuks.

  12,99

  9,34

 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Hydrofiele Doek 70 x 70 cm

  De Bebe-Jou Rainbow Sky Hydrofiele Doek 70 x 70 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd per 3-stuks.

  12,99

  11,04

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  23,95
 • Quick view

  Meyco Feather Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Feather Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  5,59
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De stijlvolle Done by Deer Deer Friends Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De handige multidoek is gemaakt van zacht hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  23,95
137 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6