Basicline hydrofiele luiers

Maak de babyuitzet compleet met Basicline hydrofiele luiers. Deze katoenen doeken zijn heel multifunctioneel. De meeste ouders of verzorgers gebruiken Basicline hydrofiele luiers niet als luier, maar bijvoorbeeld als dekentje, afdroogdoek, inbakerdoek, spuugdoek of slab. Er gaat bijna geen dag voorbij of je gebruikt deze handige doeken.

Lees meer...

Basicline hydrofiele luiers nemen goed vocht op

Basicline hydrofiele luiers zijn gemaakt van katoen dat goed vocht opneemt. Hierdoor zijn deze ideaal om je kindje mee af te drogen na het badderen. Ook als extra beschermer van een matras of aankleedkussen voldoet een hydrofiele luier prima. Je kunt een hydrofiele luier na de babyperiode zelfs gebruiken voor het afdrogen van de afwas of het schoonmaken van de ramen.

Basicline hydrofiele luiers voor bescherming en geborgenheid

Tijdens zomerse dagen kun je hydrofiele luiers gebruiken om je kindje beschutting te geven tegen de zon. Gaat je kindje slapen en is het wel heel warm? Gebruik dan een hydrofiele luier als dekentje. Met een hydrofiele luier kun je zelfs je kindje inbakeren, zodat het geborgenheid ervaart en beter kan slapen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks

  De Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks

  De Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  12,95
2 Resultaten
Trustpilot