Taftan hydrofiele luier

Taftan heeft comfortabele hydrofiele luiers voor jouw kindje. Je kunt de hydrofiele luier van Taftan op veel verschillende manieren gebruiken en hierdoor kan de Taftan hydrofiele luier zeker niet missen in de kledingkast van je kindje. Hydrofiele luiers heb je nooit genoeg, maar hydrofielen van Taftan zijn zeker een aanvulling op de babyuitzet.

Lees meer...

Hydrofiele luier van Taftan voor jouw kindje

De hydrofiele luier van Taftan voelt erg comfortabel en zacht wanneer je kindje in de hydrofiele luier van Taftan ligt. De hydrofiele luiers van Taftan zijn te verkrijgen in verschillende maten en hebben een leuk printje. De Taftan hydrofiele luiers stralen vrolijkheid uit en zijn erg handig voor allerlei verschillende doeleinden.

Kwaliteit van de Taftan hydrofiele luier

De kwaliteit van de hydrofiele luier van Taftan is erg goed. Dit komt dan ook door de hoogwaardige materialen waarvan de hydrofiele luier van Taftan gemaakt is. Je kunt de hydrofiele luier van Taftan op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld als handdoek of inbakerdoek. Overigens is de Taftan hydrofiele luier wasbaar in de wasmachine.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Hello World Roze Hydrofiel Doek

  De Taftan Hello World Roze Hydrofiel Doek is te gebruiken voor verschillende doeleinden en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de multidoek gemaakt van biologisch katoen, wat zacht aanvoelt.
  18,75
 • Quick view

  Taftan Hello World Hydrofiel Luier 70 x 70 cm

  De Taftan Hello World Hydrofiel Luier 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,65
 • Quick view

  Taftan Hello World Hydrofiel Luier Blauw 120 x 120 cm

  De Taftan Hello World Hydrofiel Luier Blauw 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  18,75
3 Resultaten
Trustpilot