Pacco inbakerdoeken

Baker je kindje veilig in met een Pacco inbakerdoek. Met behulp van deze inbakerdoek is het inbakeren heel eenvoudig. Iedereen kan het. Als je geen ervaring hebt met inbakeren, is de Pacco inbakerdoek zeker een aanrader. Lees meer...

Pacco inbakerdoeken zijn ruim en comfortabel

Het is belangrijk dat je kindje niet al te strak wordt ingebakerd. In een Pacco inbakerdoek heeft je kindje dan ook voldoende ruimte, vooral bij de beentjes. Dankzij de voorgevormde schoudercoupe blijft de Pacco inbakerdoek perfect zitten. Meestal maak je de Pacco inbakerdoek vast met behulp van klittenband. Er zijn ook Pacco inbakerdoeken die ‘afbouwdoeken’ worden genoemd. Deze inbakerdoeken zijn handig als je het inbakeren wilt afbouwen.

Ook geschikte voor premature baby’s

Wij verkopen vaak Pacco inbakerdoeken die ook te gebruiken zijn voor premature baby’s. Meestal lees je hierover meer in onze uitgebreide productbeschrijvingen. Een Pacco inbakerdoek geeft je kindje een gevoel van geborgenheid. Zeker premature baby’s hebben hier behoefte aan waardoor de Pacco inbakerdoek dus een goede keuze is..

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pacco Inbakerdoek Wit Mt. L 7-9 kg

    Op een veilige en vertrouwde wijze je kindje inbakeren? In deze Pacco inbakerdoek komt je kindje volledig tot rust en slaapt het beter. Gemaakt van 100% katoen en geschikt voor baby's van 7-9kg (vanaf 60cm).
    59,95
1 Resultaten
Trustpilot