Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Leander junior babykamer

Leander junior babykamer meubels kun je lange tijd gebruiken. Deze meubels groeien als het ware met je kindje mee. Je hoeft bijvoorbeeld niet telkens een nieuw bed aan te schaffen als je kindje uit zijn of haar bedje is gegroeid. Bekijk op deze pagina ons assortiment junior babykamer meubels van Leander!

Lees meer...

Een Leander meegroeibed

Leander ledikanten zijn meestal in zowel de hoogte als de lengte te verstellen. Vrijwel elk Leander bed is een meegroeibed. Je past het bed telkens weer aan de nieuwe fase van je kindje aan. Sommige Leander ledikanten zijn zelfs te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer zeven jaar oud is.

Over Leander

Leander is een Deens merk van basismeubels en bijbehorende accessoires voor de babykamer. De story van Leander begon in 1998, toen de schoonzus van Stig Leander in verwachting was van een tweeling. Als geschoold smid had Leander lange tijd meegewerkt aan het maken van fietsen, kinderwagens en stoelen. Leander wilde nu graag een simpel, maar functioneel meubel maken dat voorzag in een bepaalde behoefte. Hij dacht na wat hij zou kunnen ontwerpen voor de tweeling van zijn schoonzus en kwam uiteindelijk op het idee om een wieg te ontwerpen die stimulerend is voor de ontwikkeling van een baby en tegelijkertijd ook het kindje kan kalmeren. Dat laatste zou handig zijn als de ene baby even in de wieg moest liggen terwijl de andere baby werd gevoed. Nog geen jaar later was de legendarische Leander Classic™-wieg verkrijgbaar in een aantal geselecteerde winkels in Denemarken. Tegenwoordig wordt deze wieg in meer dan dertig landen wereldwijd verkocht! Onze Leander meegroeimeubels voor de babykamer zijn verkrijgbaar via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een Leander meegroeibed en andere Leander meegroeimeubels voor de babykamer. Wij bezorgen de bestelde meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt!

Lees minder...

Filteren

1 product

Populariteit
  • Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit
    999,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader