Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Puck junior matras

Ben je op zoek naar een Puck matras voor een juniorbed? Bekijk dan eens ons assortiment junior matrassen van Puck op deze pagina. Junior matrassen van Puck zijn meestal 10 tot 12 cm dik en geven je kindje een optimaal comfort. Veel Puck matrassen zijn gemaakt van polyether, al zijn deze soms ook van ander materiaal gemaakt. Meer informatie hierover vind je meestal in de productbeschrijvingen bij de matrassen op deze pagina.

Lees meer...

Puck junior matras van het juiste formaat

Wij verkopen junior matrassen van Puck in meerdere formaten. Zo vind je in ons assortiment meestal junior matrassen van 90 x 200 cm, 70 x 150 cm en 90 x 190 cm. Een Puck junior matras van 70 x 150 cm is bedoeld voor een bedje voor kinderen tot de leeftijd van ongeveer 6 jaar. Een Puck junior matras van 90 x 190 cm is bedoeld voor een bed dat net iets kleiner is dan een standaard eenpersoonsbed. Puck junior matrassen van 90 x 200 cm passen in een eenpersoonsbed.

Over Puck

Op onze webshop tref je uiteenlopende artikelen van Puck aan. Wij verkopen onder meer Puck ledikanten, wiegen, boxen, badjes en kinderstoelen. Ook verkopen wij artikelen als Puck autostoel organizers en Puck tassenhaken. Een autostoel organizer is handig voor het opbergen van speelgoed, boekjes en andere spulletjes die je kindje in de auto gebruikt. Je hangt de organizer aan de achterkant van één van de voorste autostoelen, zodat je kindje op de achterbank gemakkelijk de spulletjes kan pakken. Jouw gewenste Puck matras voor een juniorbed bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor het Puck junior matras. Wij bezorgen het matras zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader