Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinder loopauto

Een kinder loopauto is een stuk speelgoed dat nooit verveelt en het helpt daarnaast ook met de motorische ontwikkeling van jouw kindje. Bij Babypark hebben we ook een loopauto voor kinderen in ons assortiment. Deze kun je voordelig uit onze webshop bestellen door onze laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters controleert voor ons de prijzen en past die aan indien nodig zodat we de beste aanbiedingen blijven hebben. Mocht je een artikel binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper zien, dan betalen we het verschil terug. Zo ook met de loopauto of loopfiets voor een kind. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment loopauto kinderen

In ons assortiment hebben we met de Berg Go² loopfiets een mix tussen een loopauto en loopfiets. Het heeft vier vielen en kan al steppend gebruikt worden. Wanneer jouw kindje klaar is om de trappers te gebruiken, dan kunnen die worden uitgeklapt om te fietsen. Van het merk Holland hebben we duidelijk geen mix en is het zonneklaar dat het om een loopauto gaat. Het hele model is gebaseerd op een Mini Cooper. Het heeft ook een claxon en maakt het geluid van een optrekkende auto om alles een stuk realistischer te maken. Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit zal als cadeau een gegarandeerd succes zijn. Het helpt daarnaast ook met het leren om balans te houden, ruimtelijk inzicht en algehele motorische vaardigheden. Allemaal zaken die van pas komen wanneer jouw kindje klaar is voor een echte fiets.

Loopauto kind bestellen

Bestel je jouw kinderloopauto voor 20:00 uur dan verzendt onze eigen bezorgdienst het nog dezelfde dag. De verzending is gratis aangezien de bestelwaarde meer dan 20 euro bedraagt. Wil je de kinderloopauto eerst eens met eigen ogen bekijken, dan kan dat in een van onze megastores. Adresgegeven en openingstijden vind je op de website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Chicco Eco+ All Around Loopauto
    34,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader