kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen, accessoires, accessoire

Nijntje stoelverkleiners

 

Lief konijntje
Iedereen kent Nijntje natuurlijk wel. Dit lieve, kleine konijntje is vast ook één van de favorieten van jouw kindje. Naast onder andere babykameraccessoires en knuffels, kun je bij Babypark ook stoelverkleiners van Nijntje online kopen.

Lees meer...

 

Lekker eten
Als je kindje een aantal maanden oud is, krijgt hij of zij het eerste hapje. Als je je kindje in de kinderstoel zet om lekker te eten, is een mooie stoelverkleiner echt een aanrader. Met een stoelverkleiner van Nijntje zit je kindje erg comfortabel in de kinderstoel. Bij Babypark hebben wij altijd een prachtige Nijntje stoelverkleiner in de aanbieding.

 

Voordelen van Nijntje stoelverkleiners
De stoelverkleiners van Nijntje zijn extra fijn omdat deze gewassen kunnen worden in de wasmachine (op 30 graden). Daarnaast zijn ze voorzien van openingen waar een veiligheidsgordel doorheen kan, zodat je kindje goed stevig kan blijven zitten in de stoel. Als je een Nijntje stoelverkleiner wil kopen, kan je eerst bij de productinformatie kijken of de afmetingen goed zijn voor jouw kinderstoel.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Childhome Evolu Silicone Placemat

    De Childhome Evolu Silicone Placemat is geschikt voor het Childhome Evolu Eetblad ABS. Door de vormen en he materiaal kunnen bordjes en bekertjes niet worden verschoven en leert je kindje zelfstandig eten.
    14,95
1 Resultaten
Trustpilot