Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maxi-Cosi kinderwagen 3 in 1

Shop een complete Maxi-Cosi kinderwagen op Babypark.nl! Een complete Maxi-Cosi kinderwagen bestaat uit een frame, een zitgedeelte, een reiswieg én natuurlijk een baby autostoeltje. Een Maxi-Cosi autostoeltje is echt onmisbaar met een baby. Je kunt je kindje er tijdens een autorit veilig in vervoeren. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen til je het autostoeltje uit de auto en bevestig je deze moeiteloos op het frame van jouw Maxi-Cosi kinderwagen. Zo ontstaat er een flexibel 3-in-1 reissysteem waarin je in iedere situatie goed uit de voeten kunt.

Lees meer...

Een Maxi-Cosi kinderwagen voor jouw kindje

In een Maxi-Cosi kinderwagen 3 in 1 kun je je kindje veilig vervoeren. Het merk Maxi-Cosi is natuurlijk heel erg bekend vanwege haar baby autostoeltjes. En dat is niet voor niets! Veiligheid staat hoog in het vaandel. Maar dat geldt niet alleen voor de autostoeltjes, maar zeker ook voor de kinderwagens. Op onze website vind je bij iedere Maxi-Cosi kinderwagen een handig overzicht van alle eigenschappen, vaak staan er ook plus- en minpunten én een handige uitlegvideo bij. Zo kun jij ontdekken welke Maxi-Cosi kinderwagen bij jou en je levensstijl past.

Complete Maxi-Cosi kinderwagen online bestellen

Via Babypark.nl kun je eenvoudig een complete Maxi-Cosi kinderwagen bestellen. Bijna alle complete 3 in 1 Maxi-Cosi kinderwagens zijn uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 20 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog voor ons verzonden. Dat betekent dat je al heel snel kunt gaan genieten van wandelingen met jouw kindje in een Maxi-Cosi kinderwagen! Ook in onze winkels zijn de kinderwagens te bestellen. Daar is het tevens mogelijk om een proefrit te maken op een heus kinderwagen testparcours.

Lees minder...

Filters

Prijs
Uit te breiden tot duowagen
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Maxi-Cosi Oxford Kinderwagen
    479,99 Adviesprijs 0,-
  • Maxi-Cosi Zelia 3 Kinderwagen 2-in-1
    297,11 Adviesprijs 0,-
  • Maxi-Cosi Street Plus Kinderwagen 2-in-1
    399,- Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader