Kinderwagen muskietennet

Er zijn accessoires die vrijwel iedereen bij zijn kinderwagen erbij koopt. Eén van deze accessoires is een muskietennet voor je kinderwagen. Een regenhoes is in veel gevallen inbegrepen bij aanschaf van een kinderwagen, maar een muskietennet dient er apart bij bestelt te worden. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met muskietennetten. Een muskietennet beschermt je kindje tegen vliegjes, muggen en wespen. Een musthave in de zomer!

Lees meer...

Muskietennet voor je kinderwagen

Voor veel type kinderwagens is een specifiek model muskietennet verkrijgbaar. Met behulp van de filters op deze pagina verfijn je je selectie tot het merk kinderwagen waar je voor gekozen hebt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een universeel muskietennet. Let erop dat sommige muskietennetten specifiek voor de reiswieg of het zitgedeelte van de kinderwagen ontworpen zijn. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je precies voor welk type kinderwagen een muskietennet geschikt is.

Kinderwagen muskietennet online kopen

De kinderwagen muskietennetten op deze pagina zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Heb jij nog geen muskietennet voor je kinderwagen en autostoel in huis? Bestel deze dan vandaag nog via deze pagina. De meeste muskietennetten zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  ABC Design Universeel Muggennet

  Het ABC Design Universeel Muggennet houdt insecten en ongedierte op een veilige afstand van je kindje. Het muskietennet sluit perfect aan op het de ABC Design kinderwagens en is gemaakt van ademend materiaal.
  15,90
 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 2 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  29,99
 • Quick view

  Thule Urban Glide Muskietennet

  Het Thule Urban Glide Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen.

  39,95

  36,90

 • Quick view

  Joolz Uni 2 Comfort Cover

  Deze Joolz Uni 2 Comfort Cover is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. De cover zorgt er voor dat je kindje bescherm is tegen licht, zonnestralen en geluiden. De cover is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.
  47,95
 • Quick view

  Joolz Uni 2 Muskietennet

  Dit Joolz Uni 2 Muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en de zomer is het muskietennet aan te bevelen voor de Joolz Day 2, Day 3, Geo 2 en Hub kinderwagen.
  31,95
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot