Babypark muskietennetjes

Schaf voor de kinderwagen een Babypark muskietennetje aan om muggen en andere beestjes bij je kindje vandaan te houden. Je schuift het muskietennetje over de hele kinderwagenbak heen. Zo weet je helemaal zeker dat muggen geen kans krijgen om bij je kindje te komen. De netjes laten heel goed lucht door. Hierdoor ligt je kindje heel veilig en comfortabel onder het muskietennetje.

Lees meer...

Voor alle kinderwagens

Wat voor kinderwagen je ook hebt, meestal is deze wel geschikt voor een Babypark muskietennetje. Deze handige muskietennetjes zijn universeel bruikbaar. Dat betekent dat ze op bijna alle kinderwagens passen.

Online bestellen

Babypark muskietennetjes bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Bereiken jouw order en online betaling ons nog vóór 20:00 uur, dan krijg jij het muskietennetje vaak al de volgende dag thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Universele Klamboe Voor Kinderwagen Wit

    De Universele Klamboe Voor Kinderwagen Wit is geschikt voor de reiswiegen van alle kinderwagens. Wanneer je een kinderwagen hebt zonder uitstekende voetensteun dan kun je de klamboe ook gebruiken voor de zitting.
    4,25
1 Resultaten
Trustpilot