Loopauto 1 jaar

Een loopauto is eigenlijk helemaal van deze tijd want niets is zo milieuvriendelijk in gebruik als een loopauto natuurlijk. Maar aangezien jouw kindje vast nog geen boodschap heeft aan zelfrijdende auto’s, kan hij of zijn zelf sturen wat natuurlijk veel leuker is. Hij of zij kan ermee vooruit en achteruit lopen en dus zelf naar links en rechts sturen. Voor jouw kindje is het vooral leuk dat het zich nu met een veel grotere snelheid dan lopen kan verplaatsen. Maar het leert jouw kindje ook ruimtelijk inzicht, motorische vaardigheden en het kan zo lekker zijn/haar energie kwijt. Je bestelt de loopauto of loopfiets vanaf 1 jaar eenvoudig online via Babypark.

Lees meer...

Assortiment loopauto baby 1 jaar

Wanneer jouw kindje nog iets te jong is voor een loopfietsje kun je als alternatief een driewieler of loopauto overwegen. De loopauto vanaf 1 jaar bestaat uit vier wielen voor ultieme stabiliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld de Berg Go² die zowel als loopauto als loopfietsje te gebruiken is. Met vier geruisloze stille banden is het een stabiele constructie. Maar het vernuft zit hem vooral in de uitklapbare trappers. Jouw kindje kan het in het begin (geschikt vanaf 10 maanden) gebruiken als loopauto waarbij er gestept kan worden. Wanneer jouw kindje er aan toe is, kunnen de trappers worden uitgeklapt en kan jouw kindje iets meer naar achteren gaan zitten op het zadel om het als fietsje te gebruiken. Is jouw kindje al wat ouder dan hebben we ook een loopauto in de vorm van een Mini Cooper. Die is te gebruiken vanaf twee jaar. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment aan pure loopfietsjes.

Bestellen loopauto baby 1 jaar

Je bestelt de loopauto vanaf 1 jaar eenvoudig via de webshop van Babypark. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Verzending geschiedt gratis aangezien de bestelwaarde hoger dan 20 euro zal liggen. Uiteraard kun je ook de loopauto in een van onze 10 megastores komen bekijken.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Eco+ All Around Loopauto

  Met de Chicco Eco+ All Around Loopauto kan je lekker rond rijden! Door met de loopauto te spelen wordt de motorische ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

  Normale prijs: 32,99

  Special Price 29,99

 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  94,90
 • Quick view

  Happy Baby Fiat 500 Loopauto Roze

  Met de Happy Baby Fiat 500 Loopauto Roze zal je kindje zich wel vermaken. Het beschikt over een opbergmogelijkheid en op het stuur zijn verschillende knopjes die muziek geven. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  64,95

  44,49

3 Resultaten
Trustpilot