Loopauto jongen

Hoewel loopauto’s voor zowel jongens als meisjes gebruikt kan worden, zal het als bijvoorbeeld kraamcadeau een hogere kans van slagen hebben bij jongens. In het assortiment van Babypark vind je ook een loopauto voor jongens die erg in de smaak zal vallen. Doordat wij enkel A-merken voeren, weet je zeker dat jouw jongen lang van de loopauto kan genieten. Door ons team van prijsmeters betaal je ook nooit teveel. Zij controleren voor ons namelijk de prijzen en zorgen ervoor dat wij altijd de goedkoopste blijven. Dit resulteert er dan ook in dat wij de laagsteprijsgarantie kunnen bieden op ons volledige assortiment. Bekijk ook ons assortiment en bestel jouw loopauto voor een jongen vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment loopauto voor jongen

Ontdek de loopauto die ook als (loop)fiets gebruikt kan worden. De loopauto/fiets beschikt over vier wielen maar heeft een fietsstuur omdat het in een later stadium gebruikt kan worden als fietsje. Je klapt daarvoor de trappers uit en laat jouw kindje wat naar achteren zitten op het zadel. Zoals gezegd is de loopauto zowel voor jongen als meisje geschikt indien die het ook leuk vinden.

Bestellen jongens loopauto

Of je de loopauto nu voor jongens of meisjes koopt, je koopt het natuurlijk bij Babypark. Want naast onze laagsteprijsgarantie, leveren we het ook nog eens gratis. Voor bestellingen van 20 euro of meer rekenen we namelijk geen bezorgkosten. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag zodat je het ook nog eens razend snel binnen hebt (indien op voorraad).

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Berg Go 2 Loopauto

    Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).

    Normale prijs: 93,15

    Special Price 79,-

1 Resultaten
Trustpilot