Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopauto peuter

Doordat peuters al wel kunnen lopen, ervaren ze de wereld op een hele andere manier dan baby’s. Ze kunnen zich sneller verplaatsen en zijn beter in staat om op ontdekkingstocht te gaan. Om de motori-sche ontwikkeling verder te stimuleren, kan een peuter loopauto of loopfiets uitkomst bieden. Niet alleen helpt het met evenwichtsgevoel en ruimtelijk inzicht, het zorgt er ook voor dat jouw kindje zich sneller kan ver-plaatsen. Zo is het dus vrijer in het ontdekken van zijn of haar omgeving. De vaardigheden die het spelenderwijs traint, komen vervolgens van pas wanneer de tijd aanbreekt om te leren fietsen. In het assortiment van Babypark voeren we enkel A-merken dus ook de loopauto’s voor peuters die je daar vindt, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Babypark biedt het hele assortiment aan tegen de laagste prij-zen (laagsteprijsgarantie) waardoor je nooit de hoofdprijs hoeft te betalen voor een peuterloopauto. Bekijk vandaag nog ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment peuter loopauto

Een loopauto die al eerder is te gebruiken, namelijk vanaf 10 maanden, is de loopfiets van Berg Go². Loopfiets is geen typfoutje want naast loopauto is dit model ook als loopfiets te ge-bruiken. Het beschikt zelfs over uitklapbare voetpedalen waarmee jouw peuter echt kan fietsen. Dit model is te gebruiken voor kinderen tot 30 maanden (20 kg). Voor welke peuterloopauto je ook gaat, je bestelt het snel en eenvoudig via onze webshop.

Loopauto peuters bestellen

Wanneer je een bestelling voor 20:00 uur in onze webshop plaatst, zal onze eigen bezorgdienst ervoor zorgen dat het nog dezelfde dag de deur uit gaat. De bezorging is zelfs gratis wanneer de totale bestelwaarde van jouw bestelling 20 euro of meer is. Afhalen in een van onze megastores is ook een optie. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om eerst eens een kijkje te komen nemen in een van onze megastores om de loopauto voor peuters te proberen. Je vindt de contactgegevens van alle megastores op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Chicco Eco+ All Around Loopauto
    34,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader