Loopfiets 1 jaar

Ben je in de markt voor een loopfiets voor jouw baby van 1 jaar? Bij Babypark hebben we verschillende modellen in ons uitgebreide assortiment die ook geschikt zijn voor kinderen van een jaar. Deze fietsjes hebben meestal twee of meer wielen voor extra stabiliteit. Bij Babypark voeren we enkel A-merken zodat je zeker weet dat je een stevige en veilige loopfiets voor jouw 1 jaar oude baby aanschaft.

Lees meer...

Loopfiets assortiment vanaf 1 jaar

Voor een loopfiets voor een baby van 1 jaar kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Berg Go². Dit fietsje kun je zelfs al iets eerder inzetten omdat het geschikt is voor kinderen vanaf 10 maanden. Het is te gebruiken tot kinderen van 20 kg (30 maanden). De fietsen van dit merk hebben vier wielen waarmee geruisloos kan worden gereden wat natuurlijk vooral binnenshuis erg prettig is. Het trapt erg licht door direct drive en kogellagers in trap- en achteras. De trappers van dit fietsje zijn inklapbaar. Is jouw kindje er aan toe om trappers te gebruiken, dan klap je ze eenvoudigweg uit. Zo kan jouw kindje met één fietsje zowel leren steppen als trappen. De fietsjes zijn in verschillende frisse kleurtjes te verkrijgen. Ook de loopfietsjes van Childhome zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Door de brede banden van deze driewieler zit jouw kindje ook hierop lekker stabiel. Van Valore hebben we een driewieler die vanaf 10 maanden is te gebruiken. Naast de mogelijkheid om de trappers te gebruiken, kun je als ouder ook de fiets duwen met de stand aan de achterzijde. Het zorgt er niet alleen voor dat jouw kindje wat extra aandrijvingskracht ontvangt maar het is ook ideaal om de regie nog niet helemaal uit handen te geven.

Loopfiets baby 1 jaar bestellen

Bestel jouw loopfiets vanaf 1 jaar vandaag nog. Voor welk model je ook uiteindelijk kiest, je betaalt geen verzendkosten omdat de totale bestelwaarde boven de 20 euro ligt. We kunnen het dezelfde dag nog verzenden mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze megastores.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  93,15
 • Special Edition
  Quick view

  Doona Liki Trike Special Edition Driewieler Just Black

  De Doona Liki Trike Special Edition Driewieler Just Black is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  379,95
 • Quick view

  Happy Baby Porsche 911 Turbo Loopauto

  Met de Happy Baby Porsche 911 Turbo Loopauto kan je kindje zich urenlang vermaken. De loopauto is zeer comfortabel voor je kindje en voorzien van een stoer ontwerp. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  99,95
 • Quick view

  Bo Jungle Jumpy Loopfiets

  Met de stijlvolle Bo Jungle Jumpy Loopfiets kan je kindje alvast oefenen met fietsen. Dit loopfietsje is maakt de stap naar een echte fiets kleiner. Geschikt vanaf 18 maanden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,99
 • Quick view

  Happy Baby Ferrari 488 GTE Loopauto

  Met de Happy Baby Ferrari 488 GTE Loopauto kan je kindje zich urenlang vermaken. De loopauto is zeer comfortabel voor je kindje en voorzien van een stoer ontwerp. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  99,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Loopauto

  Met de Kid's Concept Aiden Loopauto leert je kindje zijn of haar evenwicht bewaren. De stijlvolle loopauto heeft een houten frame, een rubberen rand om de wielen en is uitgevoerd in een neutrale kleur.

  96,-

  84,95

 • Quick view

  Happy Baby Lamborghini Urus Loopauto

  Met de Happy Baby Lamborghini Urus Loopauto kan je kindje zich urenlang vermaken. De loopauto is zeer comfortabel voor je kindje en voorzien van een stoer ontwerp. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  84,95

  64,95

 • Quick view

  Chicco ECO+ Loopfiets

  Met de Chicco ECO+ Loopfiets kan je kindje alvast oefenen met fietsen. Dit loopfietsje maakt de stap naar een echte fiets kleiner. Geschikt van 18 maanden tot 3 jaar. Gemaakt van duurzaam materiaal.
  44,99
 • Quick view

  Trybike Trike Kit Steel Vintage

  Dankzij deze Trybike Trike Kit Steel Vintage maak je van de Trybike Steel Loopfiets een driewieler voor kindjes vanaf 15 maanden. De Trike Kit wordt compleet met wiel, achteras en inbussleutels geleverd.
  39,95
 • Quick view

  Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  329,95
 • Quick view

  Trybike Trike Kit Steel

  Dankzij deze Trybike Trike Kit Steel maak je van de Trybike Steel Loopfiets een driewieler voor kindjes vanaf 15 maanden. De Trike Kit Steel wordt compleet met wiel, achteras en inbussleutels geleverd.
  39,95
 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Loopfiets

  Met de Kid's Concept NEO Loopfiets leert je kindje op de juiste manier zijn of haar evenwicht bewaren. Het stijlvolle loopfietsje heeft een houten frame, volrubberen banden en is uitgevoerd in neutrale kleuren.
  109,95
 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
14 Resultaten
Trustpilot