Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfiets 1 jaar

Ben je in de markt voor een loopfiets voor jouw baby van 1 jaar? Bij Babypark hebben we verschillende modellen in ons uitgebreide assortiment die ook geschikt zijn voor kinderen van een jaar. Deze fietsjes hebben meestal twee of meer wielen voor extra stabiliteit. Bij Babypark voeren we enkel A-merken zodat je zeker weet dat je een stevige en veilige loopfiets voor jouw 1 jaar oude baby aanschaft.

Lees meer...

Loopfiets assortiment vanaf 1 jaar

Voor een loopfiets voor een baby van 1 jaar kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Berg Go². Dit fietsje kun je zelfs al iets eerder inzetten omdat het geschikt is voor kinderen vanaf 10 maanden. Het is te gebruiken tot kinderen van 20 kg (30 maanden). De fietsen van dit merk hebben vier wielen waarmee geruisloos kan worden gereden wat natuurlijk vooral binnenshuis erg prettig is. Het trapt erg licht door direct drive en kogellagers in trap- en achteras. De trappers van dit fietsje zijn inklapbaar. Is jouw kindje er aan toe om trappers te gebruiken, dan klap je ze eenvoudigweg uit. Zo kan jouw kindje met één fietsje zowel leren steppen als trappen. De fietsjes zijn in verschillende frisse kleurtjes te verkrijgen. Ook de loopfietsjes van Childhome zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Door de brede banden van deze driewieler zit jouw kindje ook hierop lekker stabiel. Van Valore hebben we een driewieler die vanaf 10 maanden is te gebruiken. Naast de mogelijkheid om de trappers te gebruiken, kun je als ouder ook de fiets duwen met de stand aan de achterzijde. Het zorgt er niet alleen voor dat jouw kindje wat extra aandrijvingskracht ontvangt maar het is ook ideaal om de regie nog niet helemaal uit handen te geven.

Loopfiets baby 1 jaar bestellen

Bestel jouw loopfiets vanaf 1 jaar vandaag nog. Voor welk model je ook uiteindelijk kiest, je betaalt geen verzendkosten omdat de totale bestelwaarde boven de 20 euro ligt. We kunnen het dezelfde dag nog verzenden mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Chicco ECO+ Loopfiets
  38,50 Adviesprijs 49,99
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler
  217,36 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler
  278,95 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader