Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfiets 2 jaar

Is jouw kindje een jaar of twee dan is een fietsje met twee wielen ook geschikt. Doordat jouw kindje een beter evenwichtsgevoel heeft, is de driewieler wellicht niet meer nodig en kan een loopfiets gebruikt worden met twee wielen. Bij Babypark hebben we schitterende houten loopfietsen voor baby’s vanaf 2 jaar. Deze fietsen van Janod zijn een lust voor het oog maar ook van andere merken zoals Little Dutch hebben we een schitterende houten loopfiets vanaf 2 jaar. Allemaal A-merken waarvan je weet dat de kwaliteit dik in orde is. En wanneer je via Babypark bestelt, weet je ook dat je de loopfietsen tegen de beste prijs in huis haalt. Want niet alleen is de verzending gratis van bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer, wij bieden ook nog eens de laagsteprijsgarantie op het gehele assortiment.

Lees meer...

Assortiment loopfiets vanaf 2 jaar

In ons assortiment vind je verschillende houten fietsjes die bijvoorbeeld zijn uitgevoerd in een retro scooter-look. Het zou zo als interieurstuk kunnen dienen. Maar het is natuurlijk gemaakt op erop te rijden. En door de luchtbandjes rijden deze fietsen lekker comfortabel. Door de verstelbare zadels pas je de hoogte aan op de groei van jouw kindje. Zo hebben we modellen die verstelbaar zijn in hoogte van 32-35 cm. De fietsjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De rubberen handvaten geven grip zodat jouw kindje het stuur stevig vast heeft. Is jouw kindje nog iets te jong voor een loopfiets van 2 jaar dan hebben we ook andere loopfietsen die geschikt zijn, ook van hout.

Bestellen loopfiets baby 2 jaar

Bestel je jouw loopfiets voor een 2 jaar oud kind voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo kan jouw zoon of dochter meteen een rondje maken. Wil je liever eerst een rondje in een van onze megastores maken dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom. Wij hebben er 10 door heel Nederland. De adresgegevens van een megastore in jouw regio, vind je op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  94,46 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  99,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  63,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader