Loopfiets 2 jaar

Is jouw kindje een jaar of twee dan is een fietsje met twee wielen ook geschikt. Doordat jouw kindje een beter evenwichtsgevoel heeft, is de driewieler wellicht niet meer nodig en kan een loopfiets gebruikt worden met twee wielen. Bij Babypark hebben we schitterende houten loopfietsen voor baby’s vanaf 2 jaar. Deze fietsen van Janod zijn een lust voor het oog maar ook van andere merken zoals Little Dutch hebben we een schitterende houten loopfiets vanaf 2 jaar. Allemaal A-merken waarvan je weet dat de kwaliteit dik in orde is. En wanneer je via Babypark bestelt, weet je ook dat je de loopfietsen tegen de beste prijs in huis haalt. Want niet alleen is de verzending gratis van bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer, wij bieden ook nog eens de laagsteprijsgarantie op het gehele assortiment.

Lees meer...

Assortiment loopfiets vanaf 2 jaar

In ons assortiment vind je verschillende houten fietsjes die bijvoorbeeld zijn uitgevoerd in een retro scooter-look. Het zou zo als interieurstuk kunnen dienen. Maar het is natuurlijk gemaakt op erop te rijden. En door de luchtbandjes rijden deze fietsen lekker comfortabel. Door de verstelbare zadels pas je de hoogte aan op de groei van jouw kindje. Zo hebben we modellen die verstelbaar zijn in hoogte van 32-35 cm. De fietsjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De rubberen handvaten geven grip zodat jouw kindje het stuur stevig vast heeft. Is jouw kindje nog iets te jong voor een loopfiets van 2 jaar dan hebben we ook andere loopfietsen die geschikt zijn, ook van hout.

Bestellen loopfiets baby 2 jaar

Bestel je jouw loopfiets voor een 2 jaar oud kind voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo kan jouw zoon of dochter meteen een rondje maken. Wil je liever eerst een rondje in een van onze megastores maken dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom. Wij hebben er 10 door heel Nederland. De adresgegevens van een megastore in jouw regio, vind je op onze website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Berg Go² Loopfiets

  Met de Berg Go² loopfiets leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go² loopfiets rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  89,-
 • Quick view

  Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets

  Deze Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek van je kindje. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  114,95

  78,71

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze mooie scooter van het merk Little Dutch, en jouw kindje zal stralen! Door het vrolijke kleurtje en de leuke figuurtjes springt deze loopscooter er echt uit. Verwen jouw kleintje met deze mooie loopscooter!
  67,95
 • Quick view

  Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step

  Van de unieke 2-in-1 Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step zal je kindje lang plezier hebben. De loopfiets / step bevordert de motorische vaardigheden van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  99,99

  89,90

 • Quick view

  Sebra Scooter Grey

  De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

  169,95

  149,95

5 Resultaten