Loopfiets 3 jaar

Wil je de motorische vaardigheden van jouw kindje verbeteren en het voorbereiden op de eerste fietslessen? In dat geval is een loopfiets een prima manier om dit te trainen en het is nog bijzonder leuk voor jouw kindje ook. De loopfietsen uit het assortiment van Babypark zijn veelal geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 2, in sommige gevallen jonger. Wanneer jouw kindje een jaar of 3 is, kun je proberen of het al toe is aan een echt fietsje. Tot die tijd kan jouw kindje in ieder geval letterlijk en figuurlijk goed uit de voeten met een loopfietsje baby tot 3 jaar. Bekijk het mooie assortiment van Babypark en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment loopfiets baby 3 jaar

Voor een loopfiets vanaf 3 jaar, hebben we een model van Janod dat daarvoor geschikt is. Het zadel kan worden versteld tot een hoogte van 36,5 cm. Het model heeft het uiterlijk van een retro Italiaanse scooter en is voorzien van luchtbanden en is te gebruiken tot het 6e levensjaar. Andere loopfietsjes van Janod zijn geschikt vanaf 1-2 jaar. We hebben verschillende uitvoeringen maar ook van andere merken hebben een loopfiets voor baby tot 3 jaar. 

Bestellen loopfiets vanaf 3 jaar

Bestel jouw loopfiets voor een 3 jaar oud kind via Babypark en profiteer onze laagsteprijsgarantie en van gratis verzending vanaf 20 euro. Bestel je voor 20:00 uur en is de loopfiets op voorraad dan verzenden we het nog dezelfde dag. Of kom langs in een van onze gezellige megastores waar ons assortiment met eigen ogen is te bewonderen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets Mat

  Met de Little Dutch Loopfiets Mat kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het fietsje beschikt over een comfortabel zadel, stijlvol ontwerp, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  99,95

  79,96

 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Janod Vintage Bikloon Loopfiets Roze

  De ideale Janod Vintage Bikloon Loopfiets Roze waarmee je kindje het evenwicht leert. De loopfiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een aangenaam zitje, rubberen handvatten en banden.

  124,99

  75,92

4 Resultaten
Trustpilot