Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfiets 3 jaar

Wil je de motorische vaardigheden van jouw kindje verbeteren en het voorbereiden op de eerste fietslessen? In dat geval is een loopfiets een prima manier om dit te trainen en het is nog bijzonder leuk voor jouw kindje ook. De loopfietsen uit het assortiment van Babypark zijn veelal geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 2, in sommige gevallen jonger. Wanneer jouw kindje een jaar of 3 is, kun je proberen of het al toe is aan een echt fietsje. Tot die tijd kan jouw kindje in ieder geval letterlijk en figuurlijk goed uit de voeten met een loopfietsje baby tot 3 jaar. Bekijk het mooie assortiment van Babypark en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment loopfiets baby 3 jaar

Voor een loopfiets vanaf 3 jaar, hebben we een model van Janod dat daarvoor geschikt is. Het zadel kan worden versteld tot een hoogte van 36,5 cm. Het model heeft het uiterlijk van een retro Italiaanse scooter en is voorzien van luchtbanden en is te gebruiken tot het 6e levensjaar. Andere loopfietsjes van Janod zijn geschikt vanaf 1-2 jaar. We hebben verschillende uitvoeringen maar ook van andere merken hebben een loopfiets voor baby tot 3 jaar. 

Bestellen loopfiets vanaf 3 jaar

Bestel jouw loopfiets voor een 3 jaar oud kind via Babypark en profiteer onze laagsteprijsgarantie en van gratis verzending vanaf 20 euro. Bestel je voor 20:00 uur en is de loopfiets op voorraad dan verzenden we het nog dezelfde dag. Of kom langs in een van onze gezellige megastores waar ons assortiment met eigen ogen is te bewonderen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Soort artikel
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  73,01 Adviesprijs 0,-
 • Chicco ECO+ Loopfiets
  38,50 Adviesprijs 49,99
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader