Kopen van een loopfiets

Een loopfiets is het ideale opstapje naar een echte fiets met trappers. Door al op een loopfiets te hebben geoefend, zal het kindje zich meer vertrouwd voelen wanneer het grote moment is aangebroken om fietsen te leren. Bestel ook een loopfiets voor jouw kindje zodat het spelenderwijs zijn of haar motorische vaardigheden verbetert en daar bij het leren fietsen de vruchten van plukt. Kwalitatieve loopfietsen kopen tegen de scherpste prijzen doe je natuurlijk bij Babypark. Op ons uitgebreide assortiment van A-merken rust tevens een laagste prijsgarantie. En door onze eigen bezorgdienst kunnen wij snel leveren. Redenen te over dus om via onze webshop jouw loopfiets te kopen. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment.

Lees meer...

Kunststof fiets kopen of houten loopfiets?

In ons assortiment vind je loopfietsen met twee, drie of zelfs vier wielen. Bij het kopen van een loopfiets van Berg Go² koop je eigenlijk een loopauto en loopfiets in 1. Dit model heeft vier wielen maar heeft ook trappers die verstopt zitten in het frame. Die kunnen worden uitgeklapt wanneer de tijd er rijp voor is. Een ander fietsje waar jouw kindje stabiel op zit, is die van Childhome met de drie brede wielen. Dit zijn beiden kunststof modellen maar wanneer je houten loopfietsen wilt kopen dan heeft Babypark daar ook verschillende schitterende modellen voor. Bijvoorbeeld de mooie retro-look fietsjes van Janod en Little Dutch. Bekijk ze allemaal in ons assortiment.

Loopfietsen online kopen

Met zoveel keuze valt het kiezen welke loopfiets je moet kopen misschien niet mee maar gelukkig is bestellen wel snel en eenvoudig. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Bezorgkosten zijn voor onze rekening indien de bestelwaarde 20 euro of meer is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fietsen te komen bekijken in een van onze 10 megastores. Je vindt de contactgegevens op onze website. In elke megastore staat een team van verkoopspecialisten voor je klaar om je verder te helpen.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets

  Met de Little Dutch Loopfiets kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het stijlvolle fietsje beschikt over een comfortabele zadel, fietsbel, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,-
 • Quick view

  Berg Go² Loopfiets

  Met de Berg Go² loopfiets leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go² loopfiets rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  89,-
 • Quick view

  Volare Rito Driewieler

  Door middel van deze prachtige en luxe Volare Rito Driewieler maakt je kindje kennis met het fietsen en wordt de overstap naar de echte fiets minder groot. De fiets is veilig en beschikt over een verstelbare duwstang.
  89,-
 • Quick view

  Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets

  Deze Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek van je kindje. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  114,95

  78,71

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze mooie scooter van het merk Little Dutch, en jouw kindje zal stralen! Door het vrolijke kleurtje en de leuke figuurtjes springt deze loopscooter er echt uit. Verwen jouw kleintje met deze mooie loopscooter!
  67,95
 • Quick view

  Janod Vintage Bikloon Loopfiets

  De ideale Janod Vintage Bikloon Loopfiets waarmee je kindje het evenwicht leert. De loopfiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een aangenaam zitje, rubberen handvatten en banden.
  119,99
 • Quick view

  Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  299,95
 • Quick view

  Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  199,95
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Childhome Vroom Baby Loopfiets

  Deze moderne Childhome Vroom Baby Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Sebra Scooter Grey

  De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

  169,95

  149,95

 • Quick view

  Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step

  Van de unieke 2-in-1 Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step zal je kindje lang plezier hebben. De loopfiets / step bevordert de motorische vaardigheden van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  99,99

  89,90

 • Quick view

  Janod Scooter Mint

  Houten scooter met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte.

  97,50

  78,95

13 Resultaten