Kopen van een loopfiets

Een loopfiets is het ideale opstapje naar een echte fiets met trappers. Door al op een loopfiets te hebben geoefend, zal het kindje zich meer vertrouwd voelen wanneer het grote moment is aangebroken om fietsen te leren. Bestel ook een loopfiets voor jouw kindje zodat het spelenderwijs zijn of haar motorische vaardigheden verbetert en daar bij het leren fietsen de vruchten van plukt. Kwalitatieve loopfietsen kopen tegen de scherpste prijzen doe je natuurlijk bij Babypark. Op ons uitgebreide assortiment van A-merken rust tevens een laagste prijsgarantie. En door onze eigen bezorgdienst kunnen wij snel leveren. Redenen te over dus om via onze webshop jouw loopfiets te kopen. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment.

Lees meer...

Kunststof fiets kopen of houten loopfiets?

In ons assortiment vind je loopfietsen met twee, drie of zelfs vier wielen. Bij het kopen van een loopfiets van Berg Go² koop je eigenlijk een loopauto en loopfiets in 1. Dit model heeft vier wielen maar heeft ook trappers die verstopt zitten in het frame. Die kunnen worden uitgeklapt wanneer de tijd er rijp voor is. Een ander fietsje waar jouw kindje stabiel op zit, is die van Childhome met de drie brede wielen. Dit zijn beiden kunststof modellen maar wanneer je houten loopfietsen wilt kopen dan heeft Babypark daar ook verschillende schitterende modellen voor. Bijvoorbeeld de mooie retro-look fietsjes van Janod en Little Dutch. Bekijk ze allemaal in ons assortiment.

Loopfietsen online kopen

Met zoveel keuze valt het kiezen welke loopfiets je moet kopen misschien niet mee maar gelukkig is bestellen wel snel en eenvoudig. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Bezorgkosten zijn voor onze rekening indien de bestelwaarde 20 euro of meer is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fietsen te komen bekijken in een van onze 10 megastores. Je vindt de contactgegevens op onze website. In elke megastore staat een team van productspecialisten voor je klaar om je verder te helpen.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets Mat

  Met de Little Dutch Loopfiets Mat kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het fietsje beschikt over een comfortabel zadel, stijlvol ontwerp, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 101,96

  Special Price 86,86

 • Quick view

  Doona Liki Trike Special Edition Driewieler Just Black

  De Doona Liki Trike Special Edition Driewieler Just Black is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.

  379,95

  368,99

 • Quick view

  Berg Biky Retro Loopfiets

  Deze Berg Biky Retro Loopfiets is perfect om je kindje te leren fietsen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig en licht materiaal.

  165,-

  139,-

 • Quick view

  Bo Jungle Jumpy Loopfiets

  Met de stijlvolle Bo Jungle Jumpy Loopfiets kan je kindje alvast oefenen met fietsen. Dit loopfietsje is maakt de stap naar een echte fiets kleiner. Geschikt vanaf 18 maanden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,99
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Loopfiets

  Met de Kid's Concept NEO Loopfiets leert je kindje op de juiste manier zijn of haar evenwicht bewaren. Het stijlvolle loopfietsje heeft een houten frame, volrubberen banden en is uitgevoerd in neutrale kleuren.
  109,95
 • Quick view

  Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.

  249,95

  245,-

 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Loopauto

  Met de Kid's Concept Aiden Loopauto leert je kindje zijn of haar evenwicht bewaren. De stijlvolle loopauto heeft een houten frame, een rubberen rand om de wielen en is uitgevoerd in een neutrale kleur.

  96,-

  81,49

 • Quick view

  Chicco ECO+ Loopfiets

  Met de Chicco ECO+ Loopfiets kan je kindje alvast oefenen met fietsen. Dit loopfietsje maakt de stap naar een echte fiets kleiner. Geschikt van 18 maanden tot 3 jaar. Gemaakt van duurzaam materiaal.

  49,99

  37,73

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze stoere Little Dutch Houten Loopscooter, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de scooter er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  89,95

  79,99

 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  94,90
 • Quick view

  Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  329,-
 • Quick view

  Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  229,95
 • Quick view

  Janod Vintage Bikloon Loopfiets Roze

  De ideale Janod Vintage Bikloon Loopfiets Roze waarmee je kindje het evenwicht leert. De loopfiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een aangenaam zitje, rubberen handvatten en banden.

  134,99

  112,10

15 Resultaten
Trustpilot