Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfiets peuter

Zoek je een loopfiets voor jouw peuter? Bekijk dan eens het assortiment van Babypark. Wij hebben verschillende opties die geschikt zijn voor een peuter. Een loopfiets is niet enkel een leuk stuk speelgoed waar jouw peuter geen genoeg van zal krijgen maar het is ook leerzaam. Een peuter loopfiets helpt met de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Dit komt weer van pas wanneer jouw kindje toe is aan een echt fietsje met trappers. Veel van de fietsjes zijn nog te gebruiken tot ver in de kleutertijd tot de overstap op een echt fietsje gemaakt kan worden. Bekijk ons assortiment en bestel voordelig jouw peuter loopfiets door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment loopfiets voor peuter

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Berg Go² loopfietsen die ook dienst kunnen doen als loopauto. Het is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (20kg) dus prima voor peuters. Het fietsje trapt licht wat o.a. komt door het gebruik van kogellagers. Jouw kindje kan vooruit en achteruit lopen. Wanneer het toe is aan trappen, kunnen de trappers uit het frame worden geklapt en kan er gefietst worden. Het zadel hoeft er niet voor worden versteld; jouw kindje kan gewoon iets naar achteren schuiven op het lange zadel zodat de beentjes een natuurlijke houding aan kunnen nemen om te trappen. Naast de Berg Go² hebben we nog verschillende andere leuke loopfietsjes. Zo hebben we hele mooie houten fietsjes van het merk Janod die een lust voor het oog zijn. Bekijk het hele assortiment.

Bestellen loopfiets voor peuter

Door onze ruime voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat wanneer je de loopfiets voor de peuter voor 20:00 uur bestelt, wij het nog dezelfde dag kunnen versturen voor je. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Naast he online bestellen kun je ook een bezoekje brengen aan een van onze 10 megastores om het assortiment te bekijken. Je vindt de adresgegevens op de website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  43,29 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  78,96 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  94,46 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  64,50 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  6 producten

  Populariteit
  Oval loader