Loopfiets peuter

Zoek je een loopfiets voor jouw peuter? Bekijk dan eens het assortiment van Babypark. Wij hebben verschillende opties die geschikt zijn voor een peuter. Een loopfiets is niet enkel een leuk stuk speelgoed waar jouw peuter geen genoeg van zal krijgen maar het is ook leerzaam. Een peuter loopfiets helpt met de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Dit komt weer van pas wanneer jouw kindje toe is aan een echt fietsje met trappers. Veel van de fietsjes zijn nog te gebruiken tot ver in de kleutertijd tot de overstap op een echt fietsje gemaakt kan worden. Bekijk ons assortiment en bestel voordelig jouw peuter loopfiets door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment loopfiets voor peuter

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Berg Go² loopfietsen die ook dienst kunnen doen als loopauto. Het is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (20kg) dus prima voor peuters. Het fietsje trapt licht wat o.a. komt door het gebruik van kogellagers. Jouw kindje kan vooruit en achteruit lopen. Wanneer het toe is aan trappen, kunnen de trappers uit het frame worden geklapt en kan er gefietst worden. Het zadel hoeft er niet voor worden versteld; jouw kindje kan gewoon iets naar achteren schuiven op het lange zadel zodat de beentjes een natuurlijke houding aan kunnen nemen om te trappen. Naast de Berg Go² hebben we nog verschillende andere leuke loopfietsjes. Zo hebben we hele mooie houten fietsjes van het merk Janod die een lust voor het oog zijn. Bekijk het hele assortiment.

Bestellen loopfiets voor peuter

Door onze ruime voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat wanneer je de loopfiets voor de peuter voor 20:00 uur bestelt, wij het nog dezelfde dag kunnen versturen voor je. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Naast he online bestellen kun je ook een bezoekje brengen aan een van onze 10 megastores om het assortiment te bekijken. Je vindt de adresgegevens op de website.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets

  Met de Little Dutch Loopfiets kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het stijlvolle fietsje beschikt over een comfortabele zadel, fietsbel, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,-
 • Quick view

  Berg Go² Loopfiets

  Met de Berg Go² loopfiets leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go² loopfiets rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  89,-
 • Quick view

  Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets

  Deze Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek van je kindje. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  114,95

  78,71

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze mooie scooter van het merk Little Dutch, en jouw kindje zal stralen! Door het vrolijke kleurtje en de leuke figuurtjes springt deze loopscooter er echt uit. Verwen jouw kleintje met deze mooie loopscooter!
  67,95
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Childhome Vroom Baby Loopfiets

  Deze moderne Childhome Vroom Baby Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Sebra Scooter Grey

  De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

  169,95

  149,95

 • Quick view

  Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step

  Van de unieke 2-in-1 Scoot and Ride Highwaykick 1 Loopfiets / Step zal je kindje lang plezier hebben. De loopfiets / step bevordert de motorische vaardigheden van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  99,99

  89,90

 • Quick view

  Janod Scooter Mint

  Houten scooter met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte.

  97,50

  78,95

9 Resultaten