Loopwagen auto

Met vier wielen heb je natuurlijk meer stabiliteit dan met 2 of 3 zoals bij een loopfiets. Een auto loopwagen biedt die stabiliteit en zorgt ervoor dat jouw kindje zelfstandig snel uit de voeten kan. Bij Babypark hebben we ook een auto loopwagentje waar jouw kindje niet alleen uren speelplezier aan zal beleven maar ook de motorische vaardigheden verbetert. Bekijk ons assortiment en bestel ook een auto loopwagen zodat jouw kindje een stukje mobieler wordt en eenvoudiger de omgeving kan verkennen.

Lees meer...

Loopwagen auto assortiment

In ons assortiment hebben we o.a. een auto loopwagentje dat gemodelleerd is naar een bestaande auto. Dit maakt het herkenbaarder en realistischer. Dat wordt verder versterkt door de geluidjes die de auto kan produceren. Zo is er een knop voor de claxon maar ook een knop dat het geluid van een optrekkende auto laat horen. Deze stevige loopwagen kan ook tegen een stootje mocht jouw kindje hier en daar nog ergens tegenaan botsen. We hebben ook een auto loopwagen van Berg Go² die tevens dienst doet als loopfietsje. Het heeft vier wielen waarbij de achterste wielen dicht tegen elkaar geplaatst zijn. Wanneer het kindje oud genoeg is om te leren trappen, kunnen er voetpedalen uitgeklapt worden uit het frame en doet het dienst als fietsje.

Auto loopwagen bestellen

Wanneer je een loopwagen auto via Babypark bestelt, betaal je geen verzendkosten aangezien de bestelwaarde hoger ligt dan 20 euro. Wil je dat jouw kindje de volgende dag al kan scheuren? Bestel dan voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo is de kans groot dat je het de volgende dag binnen hebt. Je kunt ook altijd even langs een van onze megastores gaan om de auto loopwagentjes met eigen ogen te bekijken en wellicht dat jouw kindje nog een testrondje kan maken. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen

  De Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen beschikt over een inklapbaar frame en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het afneembare speelblad is voorzien van autogeluiden en verlichting.
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).

  Normale prijs: 105,-

  Special Price 99,75

  Slechts 84,-
 • Quick view

  Happy Baby Fiat 500 Loopauto Roze

  Met de Happy Baby Fiat 500 Loopauto Roze zal je kindje zich wel vermaken. Het beschikt over een opbergmogelijkheid en op het stuur zijn verschillende knopjes die muziek geven. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  56,95

  45,56

3 Resultaten
Trustpilot