Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopwagen peuter

Is jouw peuter gek van auto’s en bewegen? Dan is een peuter loopwagen natuurlijk de perfecte combinatie. Hoewel jouw peuter al wel kan lopen, gaat het met een loopwagen natuurlijk een stukje sneller. Zo kan het sneller zijn of haar omgeving verkennen en worden de motorische vaardigheden ook verder ontwikkeld. Bij Babypark hebben we ook peuter loopwagentjes en loopfietsjes die hiervoor kunnen worden ingezet. Allemaal gemaakt van stevig materiaal omdat wij enkel A-merken in ons assortiment voeren. Je bestelt het eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment peuter loopwagen

Voor wie een mix zoekt tussen een loopwagen en een loopfietsje moet zeker eens naar de oplossing van Berg Go² kijken. Dit is te gebruiken als loopwagen voor jouw peuter maar ook als een loopfietsje. Het heeft vier wielen maar de achterste twee zitten dicht tegen elkaar aan. In het frame zitten voetpedalen die uitgeklapt kunnen worden wanneer jouw kindje er aan toe is om zelf te trappen. Het is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden. Met alle loopwagens kan jouw peuter probleemloos voor- en achteruit lopen zodat het volledige bewegingsvrijheid heeft.

Peuter loopwagentje bestellen

Voor welke loopwagen je ook gaat; we versturen het op dezelfde dag wanneer het voor 20:00 uur is besteld (en de loopwagen op voorraad is). Wij houden grote voorraden aan zodat we ook vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Je betaalt ook geen bezorgkosten voor de loopwagen aangezien alle bestellingen vanaf 20 euro gratis worden verzonden. Je betaalt uiteraard ook geen bezorgkosten wanneer je het product in een van onze megastores ophaalt. Je vindt er 10 door heel Nederland.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler
    217,36 Adviesprijs 0,-
  • Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler
    199,95 Adviesprijs 0,-
  • Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler
    278,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader