Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Retro loopfiets

Oud en nieuw komen bij elkaar wanneer jouw kindje op een loopfietsje met retro-look zijn of haar motorische vaardigheden leert verbeteren. Zo hebben we leuke houten fietsjes met het design van klassieke Italiaanse scooters. Dat ziet er niet alleen mooi uit maar een loopfiets helpt dus ook bij de ontwikkeling van jouw kind. Ruimtelijk inzicht, balans en motorische vaardigheden worden verbeterd waardoor een loopfiets voor de allerkleinsten kan uitnodigen tot het zetten van de eerste stapjes. Voor de wat oudere kindjes is het een goede voorbereiding voor de eerste echte fiets. We hebben retro loopfietsen die zijn te gebruiken vanaf 2 jaar tot 6 jaar. Zo kan het dus gebruikt worden tot jouw kind klaar is voor een echte fiets.

Lees meer...

Assortiment loopfiets retro

We hebben twee schitterende retro scooter designs die een echte eye-catcher vormen. Beide loopfietsen zijn te gebruiken voor kinderen vanaf twee jaar. Handig bij de Janod is dat het zadel ook in hoogte is te verstellen zodat je het op de groei van jouw kindje kunt aanpassen. Zo wordt een optimale zit gegarandeerd van het 2e tot en met het 6e levensjaar. De luchtbanden zorgen er voor dat de loopfiets in retro design ook nog eens heel prettig rijdt. Om jouw kindje een testrit te laten doen, kun je altijd eens naar een van onze megastores komen. Er zijn er 10 verspreid door heel Nederland. In elke megastore staat een team van productspecialisten klaar om je verder te helpen. De adresgegevens en openingstijden vind je op onze website.

Loopfiets baby retro bestellen

Kies je voor het gemak van online bestellen dan kun je de loopfiets baby in retro stijl al de volgende dag in huis hebben mits je voor 20:00 uur bestelt. Uiteraard moet de loopfiets ook op voorraad zijn maar door onze grote voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. De levering geschiedt zelfs gratis voor alle bestellingen van 20 euro of meer.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  64,50 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Loopfiets Mat
  99,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  4 producten

  Populariteit
  Oval loader