Rieten wieg

Hoewel een wieg van riet op het eerste gezicht misschien iets voor een (baby)kamer in landelijke setting lijkt, combineert het prima met vrijwel ieder interieur. Naast rieten draagwiegjes hebben we ook rieten baby wiegjes die te plaatsen zijn op een bijgeleverd houten onderstel. Zo zijn deze wiegjes ook als standaard wieg in de babykamer te gebruiken. Bij Babypark hebben we verschillende rieten wiegen die je eenvoudig kunt bestellen tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en bestel de baby wieg van riet die het beste aan jouw wensen voldoet.

Lees meer...

Assortiment wieg van riet

In de eerste maanden ligt jouw kindje graag in een geborgen omgeving en een rieten baby wieg biedt die geborgenheid omdat het geen spijlen heeft of doorzichtige stof. Je kunt de rieten wiegjes ook eenvoudig los meenemen doordat ze vaak over handvatten beschikken. Sommige wiegjes zijn voorzien van een gebreide bekleding die strak tegen het wiegje aangebracht is met klittenband. Sommige wiegjes zijn voorzien van een hemel. We hebben rieten wiegjes in verschillende kleuren en bieden ook verschillende accessoires voor de wiegjes zoals extra comfortabele en ademende matrasjes. Uiteraard vind je naast de rieten baby wiegjes ook onze houten en stoffen wiegjes.

Bestellen baby wieg van riet

Het bestellen van een wieg van riet is eenvoudig en snel. Indien het wiegje op voorraad is, door onze grote voorraden vaak ook het geval, dan kunnen we het dezelfde dag nog versturen mits voor 20:00 uur besteld. Voor bestellingen van 20 euro of meer rekenen we geen bezorgkosten. Wil je alle rieten wiegjes eens in een van onze megastores komen bekijken dan ben je uiteraard altijd welkom. In elk van onze megastores vind je een deskundig team van productpecialisten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Voor de openingstijden en locaties van onze megastores kun je terecht op onze website.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Rattan Wieg Met Matras Naturel

  De stijlvolle Childhome Rattan Wieg Met Matras Naturel geeft de pasgeboren baby een veilig en geborgen gevoel. De wieg wordt geleverd inclusief matras. De wieg kan gebruikt worden totdat de baby 6 maanden is.

  309,-

  269,95

 • Quick view

  Bamboom Claro Draagwieg Primavera

  De Bamboom Claro Draagwieg Primavera geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  89,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg

  De Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  89,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Papavero Draagwieg

  De Bamboom Claro Papavero Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  89,95
 • Quick view

  Childhome Rattan Wieg + Metalen Onderstel Ecru

  De Childhome Rattan Wieg + Metalen Onderstel Ecru geeft de pasgeboren baby een veilig en geborgen gevoel. De wieg wordt geleverd inclusief matras, bekleding en wiegstandaard. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  309,-

  230,39

 • Quick view

  Childhome Rattan Wieg Rechthoekig Met Matras Naturel

  De stijlvolle Childhome Rattan Wieg Met Matras Naturel geeft de pasgeboren baby een veilig en geborgen gevoel. De wieg wordt geleverd inclusief matras. De wieg kan gebruikt worden totdat de baby 9 kg weegt.
  309,-
 • Quick view

  Happy Baby Claro Draagwieg Met Omslag Naturel

  De Happy Baby Claro Draagwieg Met Omslag Naturel geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  122,-
 • Quick view

  Happy Baby Claro Draagwieg Naturel

  De Happy Baby Claro Draagwieg Naturel geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  114,-
 • Quick view

  Kidsmill Moses Wieg + Standaard Met Knitted Bekleding

  Deze Kidsmill Moses Wieg + Standaard Met Knitted Bekleding biedt je kindje een veilige en comfortabele slaapplaats. De Moses Wieg wordt compleet geleverd met wiegstandaard, matras, wieg en bekleding.
  339,99
9 Resultaten
Trustpilot