Een knuffel van Happy Horse kopen

 

Schattige Happy Horse knuffels
Het merk Happy Horse biedt de leukste en schattigste knuffels voor baby’s aan. Van stoere dino's tot lieve schaapjes, er is van alles wel wat. De knuffels zijn in verschillende maten te koop, van klein tot bijna één meter groot. Ook zijn er een aantal rammelaars in het assortiment te vinden, voor elke baby een gegarandeerd succes!

Lees meer...

 

Lekker zacht en veilig
Alle Happy Horse knuffels zijn gemaakt van een superzachte stof. Ze zijn dus ideaal voor je kindje om lekker mee te knuffelen. De knuffels van Happy Horse voldoen stuk voor stuk aan het CE-keurmerk, dat betekent dat je kindje er veilig mee kan spelen.

 

Meer knuffels en aanbiedingen
Online vind je naast de Happy Horse knuffel collectie, ook veel knuffels van andere merken. De knuffels van Happy Horse zijn online regelmatig in de aanbieding, dit geldt natuurlijk ook voor de andere knuffels op de Babypark website.

Lees minder...
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 33 cm

  Met deze schattige Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 33 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 45 cm

  Met deze schattige Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 45 cm Clay kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  15,99

  10,23

 • Quick view

  Happy Horse Zebra Ziggy Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Zebra Ziggy Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  17,99

  10,79

 • Quick view

  Happy Horse Seahorse Shiva Knuffel 34 cm

  Met deze schattige Happy Horse Seahorse Shiva Knuffel 34 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  16,99

  10,87

 • Quick view

  Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 85 cm

  Met deze schattige Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 85 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  24,99

  14,38

 • Quick view

  Happy Horse Zebra Zac Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Zebra Zac Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  17,99

  10,79

 • Quick view

  Happy Horse Elephant Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Elephant Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,59

  Slechts 7,96
 • Quick view

  Happy Horse Bear Baggio Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Baggio Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Happy Horse Seal Sidney Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Seal Sidney Knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Happy Horse Crab Chris Knuffel 21 cm

  Met deze schattige Happy Horse Crab Chris Knuffel 21 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  8,31

 • Quick view

  Happy Horse Mouse Misty Knuffel 42 cm

  Met deze schattige Happy Horse Mouse Misty Knuffel 42 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  18,99

  12,15

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Reece Knuffel 40 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Reece Knuffel 40 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  16,99
 • Quick view

  Happy Horse Fancy Goose Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Fancy Goose Knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Happy Horse Frog Flavio Knuffel 42 cm

  Met deze schattige Happy Horse Frog Flavio Knuffel 42 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  13,99

  9,99

 • Quick view

  Happy Horse Lion Luke Knuffel 25 cm

  Met deze schattige Happy Horse Lion Luke Knuffel 25 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Happy Horse Bear Bella Knuffel 40 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bella Knuffel 40 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Bentley Knuffel 30 cm

  Met deze schattigeHappy Horse Bear Bentley Knuffel 30 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  15,99

  12,23

 • Quick view

  Happy Horse Fancy Goose Knuffel 25 cm

  Met deze schattige Happy Horse Fancy Goose Knuffel 25 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  17,99

  14,39

 • Quick view

  Happy Horse Mouse Mel Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Mouse Mel Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  13,99

  9,19

 • Quick view

  Happy Horse Bear Bella Knuffel 27 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bella Knuffel 27 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  8,79

 • Quick view

  Happy Horse Bear Bentley Knuffel 25 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bentley Knuffel 25 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Happy Horse Elephant Evan Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Elephant Evan Knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Happy Horse Dog Diezel Knuffel 25 cm

  Met deze schattige Happy Horse Dog Diezel Knuffel 25 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  19,99

  11,99

71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot