Een knuffel van Happy Horse kopen

 

Schattige Happy Horse knuffels
Het merk Happy Horse biedt de leukste en schattigste knuffels voor baby’s aan. Van stoere dino's tot lieve schaapjes, er is van alles wel wat. De knuffels zijn in verschillende maten te koop, van klein tot bijna één meter groot. Ook zijn er een aantal rammelaars in het assortiment te vinden, voor elke baby een gegarandeerd succes!

Lees meer...

 

Lekker zacht en veilig
Alle Happy Horse knuffels zijn gemaakt van een superzachte stof. Ze zijn dus ideaal voor je kindje om lekker mee te knuffelen. De knuffels van Happy Horse voldoen stuk voor stuk aan het CE-keurmerk, dat betekent dat je kindje er veilig mee kan spelen.

 

Meer knuffels en aanbiedingen
Online vind je naast de Happy Horse knuffel collectie, ook veel knuffels van andere merken. De knuffels van Happy Horse zijn online regelmatig in de aanbieding, dit geldt natuurlijk ook voor de andere knuffels op de Babypark website.

Lees minder...
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,96
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 28 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 28 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  10,39
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 33 cm

  Met deze schattige Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 33 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  10,39
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 58 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 58 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  21,21
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 45 cm

  Met deze schattige Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 45 cm Clay kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Rammelaar

  Met de schattige Happy Horse Rabbit Richie rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar voelt zacht en comfortabel aan. Je kunt de rammelaar gewoon wassen in de wasmachine.
  8,99
 • Quick view

  Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 85 cm

  Met deze schattige Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 85 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  24,99

  17,97

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 92 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 92 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,99
 • Quick view

  Happy Horse Penguin Pike Knuffel 31 cm

  Met deze schattige Happy Horse Penguin Pike Knuffel 31 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Elephant Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  9,95
 • Quick view

  Happy Horse Dino Don Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Dino Don Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voldoet aan Europese veiligheidsnormen.

  11,99

  10,99

 • Quick view

  Happy Horse Seal Sidney Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Seal Sidney Knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,99
 • Quick view

  Happy Horse Croco Collin Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Croco Collin Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voldoet aan Europese veiligheidsnormen.

  11,99

  10,79

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Reece Knuffel 40 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Reece Knuffel 40 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  12,79
 • Quick view

  Happy Horse Fancy Goose Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Fancy Goose Knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,04
 • Quick view

  Happy Horse Frog Flavio Knuffel 42 cm

  Met deze schattige Happy Horse Frog Flavio Knuffel 42 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  13,99
 • Quick view

  Happy Horse Mini Mouse Mel Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Mini Mouse Mel Knuffel 18 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,99
 • Quick view

  Happy Horse Leopard Lewis Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Leopard Lewis Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  15,99
 • Quick view

  Happy Horse Donkey Devan Knuffel 26 cm

  Met deze schattige Happy Horse Donkey Devan Knuffel 26 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  13,99

  10,99

 • Quick view

  Happy Horse Lion Luke Knuffel 25 cm

  Met deze schattige Happy Horse Lion Luke Knuffel 25 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  11,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Bentley Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Bear Bentley Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voldoet aan Europese veiligheidsnormen.

  11,99

  10,99

 • Quick view

  Happy Horse Elephant Evan Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Elephant Evan Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voldoet aan Europese veiligheidsnormen.

  11,99

  10,79

 • Quick view

  Happy Horse Fancy Goose Knuffel 25 cm

  Met deze schattige Happy Horse Fancy Goose Knuffel 25 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  17,99

  13,59

 • Quick view

  Happy Horse Whale Waylon Knuffel 28 cm

  Met deze schattige Happy Horse Whale Waylon Knuffel 28 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  13,99
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5