Nijntje knuffels vallen altijd in de smaak

 

Een knuffel van Nijntje is een geslaagd cadeau
Als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, dan is het leuk om een Nijntje knuffel te kopen. Deze knuffels zijn in verschillende formaten te krijgen. Daarnaast kun je kiezen uit een knuffel met een muziekje of een sprekende knuffel van Nijntje. Voor welke knuffel je ook kiest, dit cadeau is altijd geslaagd. Ze zijn lekker zacht en staan leuk in de box, in bed, op de kast of in de wandelwagen. Ze zijn vrolijk en dat moet een knuffel ook zijn.

Lees meer...

 

Babypark heeft diverse knuffels van Nijntje in de online shop
Heb je het liefste een grote, een kleine, een roze of een blauwe Nijntje knuffel? Je vindt alle Nijntje knuffels in de online shop van Babypark. Geef deze cadeau, eventueel in combinatie met iets anders van Nijntje, zoals een rammelaar of een boekje. Af en toe is er een goede aanbieding voor de knuffels van Nijntje, zodat je minder geld kwijt bent voor dit leuke cadeau. Houd de site dus in de gaten en sla je slag zodra de aanbieding er op staat.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Velvet Knuffel

  Deze Nijntje Velvet Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffel

  Deze Nijntje Safari Knuffel is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Kiekeboe Knuffel Mint

  Deze Nijntje Safari Kiekeboe Knuffel Mint is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint

  De Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint is een speeltje wat je kindje lekker zoet houdt. Als je kindje het heen en weer schudt maakt het een rammelend geluid.
  7,95
5 Resultaten