Jellycat knuffels

Geef je kindje een leuke Jellycat knuffel. Wij verkopen allerlei soorten Jellycat knuffels: van pinguïns en uiltjes tot olifanten en walvissen. Elke Jellycat knuffel ziet er heel speciaal uit. Het zijn stuk voor stuk hele eigen karaktertjes. Binnen de kortste keren zijn jouw kindje en de Jellycat knuffel onafscheidelijk. Lees meer...

Jellycat knuffel als trouwe vriend

Je kindje komt voor veel uitdagingen te staan. Een Jellycat knuffel is in dit alles een grote steun en toeverlaat voor je kindje. De knuffel is dan ook heel belangrijk voor de kleine. Wees niet verbaasd als je kindje de Jellycat knuffel overal mee naartoe wil nemen. Jellycat knuffels voelen ook lekker zacht aan, zodat je kindje hier heerlijk mee kan knuffelen.

Jellycat knuffel als accessoire

Jellycat knuffels zien er zo mooi uit, dat je deze ook leuk in de babykamer kunt neerzetten als accessoire. Met een paar Jellycat knuffels ziet de baby- of kinderkamer er een stuk gezelliger uit. Koop vandaag nog leuke Jellycat knuffels online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 23 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  29,50

  27,95

 • Quick view

  Jellycat Bashful Bunny Knuffel 31 cm

  Deze Jellycat Bashful Bunny Knuffel 31 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  Normale prijs: 25,-

  Special Price 22,99

 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  24,-
 • Quick view

  Jellycat Irressistible Ice Cream Knuffel

  Deze Jellycat Irressistible Ice Cream Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De Jellycat knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  14,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Dino Knuffel 18 cm

  Deze Jellycat Bashful Dino Knuffel 18 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  19,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 23 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 23 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  29,50
 • Quick view

  Jellycat Octopus NEO Knuffel

  Deze Jellycat Octopus NEO Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  55,-

  49,50

 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 49 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 49 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  52,50

  49,95

 • Quick view

  Jellycat Beatrice Butterfly Knuffel

  Deze Jellycat Beatrice Butterfly Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  33,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Daisy Soother Knuffeldoekje

  Dit Jellycat Fleury Daisy Soother Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Het Jellycat knuffeldoekje is wasbaar tot 40 graden. Tip: ook leuk om als cadeau weg te geven.
  24,-
 • Quick view

  Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel 23 cm

  Deze Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel 23 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  28,-
 • Quick view

  Jellycat Fabulous Fruit Peach Knuffel

  Deze Jellycat Fabulous Fruit Peach Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  14,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Petunia Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Petunia Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  41,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 50 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 50 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  52,50

  49,95

 • Quick view

  Jellycat Fleury Sunflower Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Sunflower Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  42,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Daisy Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Daisy Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  41,-

  39,95

 • Quick view

  Jellycat Amuseable Pineapple Knuffel 25 cm

  Deze Jellycat Amuseable Pineapple Knuffel 25 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  32,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Fern Bunny Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Fern Bunny Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  26,50
 • Quick view

  Jellycat Sienna Seahorse Knuffel

  Deze Jellycat Sienna Seahorse Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  29,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Activity Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Activity Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  33,95
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Fox Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Fox Knuffel is gemaakt van 100% polyester waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  Normale prijs: 18,-

  Special Price 17,95

 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 75 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 75 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  122,50
 • Quick view

  Jellycat Vivacious Vegetable Beetroot Knuffel

  Deze Jellycat Vivacious Vegetable Beetroot Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  14,-
 • Quick view

  Jellycat Bashful Lion Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Lion Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  26,50
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot