Kleine Giraf knuffels

Kleine Giraf knuffels zien er leuk en herkenbaar uit. Dankzij de vele contrasten in kleuren valt zo’n rubberen knuffel heel goed op voor je kindje. Ook herkent je kindje de geur van het rubber.  De Kleine Giraf knuffel is al gauw een heel vertrouwd object voor de kleine.

Kleine Giraf knuffels om op te bijten

Het fijne van de rubberen Kleine Giraf knuffels is dat je kindje hier lekker op kan bijten. Het rubber is van natuurlijke materialen gemaakt. Zelfs de kleuren komen van natuurlijke verf die eetbaar is. Je kindje krijgt dus bij het sabbelen aan een Kleine Giraf knuffel geen verkeerde stoffen binnen.
Lees meer...

Over Kleine Giraf

Speelgoed van Kleine Giraf is herkenbaar aan Sophie de Giraf. Wij verkopen meestal allerlei speeltjes van Sophie de Giraf, bijvoorbeeld boekjes, bijtringen, fopspenen en knuffeldoekjes. Speelgoed van Kleine Giraf is met de hand gemaakt en bevat geen schadelijke stoffen. Bestel vandaag nog een leuke Kleine Giraf knuffel via onze webshop!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.

  23,99

  19,39

 • Quick view

  Sophie De Giraf Knuffel

  Op zoek naar een leuke knuffel voor je kind? Sophie de Giraf is gemaakt van 100% rubber en bevordert de zintuigen.

  23,99

  21,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Fanfan Het Hertje

  Sophie De Giraf Fanfan Het Hertje is een vrolijk speeltje wat het beste vriendje van je kindje zal worden. Het hertje stimuleert de ontwikkeling en biedt verlichting wanneer de tandjes van je kindje doorkomen.

  19,99

  16,79

3 Resultaten
Trustpilot