1 Resultaten
  • Quick view Koeka Knuffel Bou

    Koeka Knuffel Bou

    Uit voorraad leverbaar
    19,95
1 Resultaten

Koeka knuffels

 

De meeste kinderen hebben een lievelingsknuffel. Niet zo gek, want een knuffel kan troost bieden en geeft een geborgen gevoel. Babypark heeft een ruime collectie aan knuffels, dus er zit altijd wel een knuffelvriendje voor je kindje bij.

 

Zachte Koeka knuffels

Babypark verkoopt knuffels van Koeka. De Koeka knuffels zijn gemaakt van velours en wafelstof en kunnen maximaal gewassen worden op 30°C. De meeste knuffels van Koeka hebben lange armen van wafelstof waardoor het kindje de Koeka knuffel goed vast kan houden. De Koeka knuffels zijn ook leuk om als kraamcadeautje te geven.

 

Over Koeka

Koeka is in opgericht in 1998 door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Producten van Koeka moeten niet alleen functioneel zijn maar ook passen in het interieur. Er is een ruime Koekacollectie aan babykleding, verzorgingsproducten en bedtextiel, ook verkoopt Koeka accessoires om een kamer aan te kleden. Koeka staat bekend dat ze in haar producten wafelstof verwerkt. Naast wafelstof wordt er ook veel gebruik gemaakt van badstof en canvas. Babypark verkoopt naast Koeka knuffels nog veel meer producten van Koeka, zoals Koeka dekens, Koeka badcapes, Koeka waskussenhoezen en Koeka opbergzakken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.