BamBam rammelaars

 

Een rammelaar tref je in elk huishouden met een kind wel aan. Het is een fijn stuk speelgoed waarmee je kindje vooral in het begin veel plezier van zal hebben. In het begin leert een kindje iets vast te pakken en los te laten, een rammelaar kan je kindje helpen om het vastpakken te oefenen. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan rammelaars in verschillende vormen, materialen en kleuren. 

 

Lees meer...

Verschillende soorten BamBam rammelaars

Het merk BamBam heeft in haar collectie rammelaars van hout die tegen een stootje kunnen en BamBam rammelaars van (pluche) stof waarmee je kindje ook fijn kan knuffelen. De BamBam rammelaars hebben altijd wel de vorm van het bekende BamBam kroontje of het bekende BamBam eendje. BamBam rammelaars zijn verkrijgbaar in de kleuren of een kleurcombinatie van wit, zilver, roze, grijs en mint, dit zijn ook gelijk de hoofdkleuren van BamBam. Een BamBam rammelaar is zeer geschikt om te geven als kraamcadeautje.

 

Over BamBam

BamBam is een Nederlands merk dat al 20 jaar de mooiste producten produceert voor baby’s van 0 tot 1 jaar. BamBam is herkenbaar aan het kroontje op de producten dat voor mode, stijl, luxe en comfort staat. Bij Babypark zijn er verschillende producten van BamBam verkrijgbaar. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van BamBam. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffel Grey

  Deze grappige, zachte Duck Knuffel met rammelaar valt altijd in de smaak bij elk kind. Leuk om te geven als kraamcadeautje.

  17,95
 • Quick view

  BamBam Houten Rammelaar

  Met deze Bambam Houten Rammelaar maakt je kleintje er een feestje van! De Rammelaar is te gebruiken vanaf 18 maanden en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.
  10,95
 • Quick view

  BamBam Duck Rammelaar Lagoon

  De BamBam Duck Rammelaar Lagoon is gemaakt van pluche wat eenvoudig vastgepakt kan worden door de baby. Binnenin bevind zich een belletje en wanneer de rammelaar heen en weer beweegt maakt het een rammelend geluid.

  9,95

  8,99

 • Quick view

  BamBam Sustainable Lion Rammelaar

  Deze grappige, zachte BamBam Sustainable Lion Rammelaar met rammelaar valt altijd in de smaak bij elk kind. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en erg leuk om te geven als kraamcadeautje.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  BamBam Duck Rammelaar Soft Grey

  Deze lekkere zachte rammelaar is van het merk BamBam. Een leuke rammelaar met eenden kopje.

  9,95
 • Quick view

  BamBam Duck Rammelaar Soft Pink

  Deze lekkere zachte rammelaar is van BamBam. Een leuke rammelaar met eenden kopje.

  9,95
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffel Lagoon

  Deze grappige, zachte BamBam Duck Knuffel Lagoon met rammelaar valt altijd in de smaak bij elk kind. Gemaakt van hoogwaardig materiaal wat uitwasbaar is. En erg leuk om te geven als kraamcadeautje.

  17,95
 • Quick view

  BamBam Sustainable Giraffe Rammelaar

  Deze grappige, zachte BamBam Sustainable Giraffe Rammelaar valt altijd in de smaak bij elk kind. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en erg leuk om te geven als kraamcadeautje.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Bambam Rammelaar

  Met de rammelaar kan je kind lekker rammelen op tafel. Gemaakt van hoogwaardige materialen.
  18,95
9 Resultaten