Trixie rammelaars

 

Meestal is een rammelaar het eerste babyspeeltje van je kindje. Je kindje grijpt naar een rammelaar en krijgt als verrassing een geluidje. Een rammelaar leert je kindje om een verband te ontdekken (oorzaak en gevolg) tussen het oppakken van de rammelaar en het geluidje. Bij Babypark zijn er vele verschillende leuke rammelaars verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Zachte Trixie rammelaars

Trixie heeft leuke en vrolijke rammelaars in haar collectie. Zo heeft Trixie op dit moment rammelaars in de vorm van een giraffe. De Trixie rammelaar is gemaakt van 100% katoen en geeft naast een rammelend geluidje ook een piepgeluidje als je kindje op de Trixie rammelaar duwt. De Trixie rammelaar is zo ontworpen dat deze ideaal is voor kleine baby- en kinderhandjes om vast te grijpen.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Bij Babypark zijn er naast de Trixie rammelaars ook andere producten van Trixie verkrijgbaar zoals Trixie slaapzakken, Trixie autostoelhoezen, Trixie dekens en Trixie pyjama’s. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Mr. Fox Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Mr. Fox Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,99
 • Quick view

  Trixie Mr. Raccoon Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Mr. Raccoon Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,99
 • Quick view

  Trixie Giraf Blowfish Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Blowfish Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraf Cats Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Cats Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraf Diabolo Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Diabolo Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraf Clouds Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Clouds Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraf Blue Meadow Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Blue Meadow Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraf Sheep Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Sheep Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Elephant Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Mrs. Elephant Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,99
 • Quick view

  Trixie Giraf Cheetah Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Cheetah Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Polar Bear Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Mr. Fox Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,99
 • Quick view

  Trixie Giraf Moonstone Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Moonstone Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraf Silly Sloth Rammelaar

  Deze vrolijke Trixie Giraf Silly Sloth Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  9,95
13 Resultaten