Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Baby Bello Speeltje

Geef je kindje leuke Baby Bello speeltjes voor de babygym! Baby Bello speeltjes zien er altijd verrassend uit. Je hangt Baby Bello speeltjes aan de babygym of bijvoorbeeld aan de box. Je baby kan naar de speeltjes kijken en deze vastpakken. Een Baby Bello speeltje vindt elk kindje leuk. Meestal zijn de speeltjes verkrijgbaar in sets van meerdere exemplaren. Elk speeltje is weer anders. Hierdoor kan je kindje eindeloos voelen en ontdekken!

Lees meer...

Gebreide speeltjes van Baby Bello

Veel speeltjes van Baby Bello zijn gebreid. Hierdoor zien deze er extra leuk uit. De speeltjes voelen lekker zacht aan. Worden ze vies, dan kun je ze in sommige gevallen uitwassen in de wasmachine op maximaal 30 graden. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Baby Bello

Van het merk Baby Bello verkopen wij meer speelgoed. Alle Baby Bello speeltjes hebben één ding gemeen: het zijn echte blikvangers en ze zien er leuk en schattig uit. In ons complete assortiment van Baby Bello vind je diverse speeltjes, zodat er voor iedere box en babykamer passende decoratie te vinden is. De speeltjes zijn heel leuk met elkaar te combineren. Met Baby Bello speeltjes maak je elk kindje blij. Vrolijk gekleurde vormen zweven door de lucht en trekken de aandacht van je kindje. Je kleintje kan er eindeloos naar blijven kijken en zal na verloop van tijd proberen om de figuurtjes pakken. Dit is goed voor de motoriek van je kindje. Baby Bello speeltjes voor de babygym en ander Baby Bello speelgoed bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, bezorgen wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Baby Bello Fantasy Clouds Boxmobiel
    31,96 Adviesprijs 0,-
  • Baby Bello Wally The Whale Muziekmobiel
    39,95 Adviesprijs 0,-
  • Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner
    27,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader