Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ferm Living speelgoed

Van Ferm Living is veel houten speelgoed verkrijgbaar dat ook leuk staat als decoratie in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan blokken met getallen en de tekst ‘days’, ‘weeks’ en ‘years’. Je kunt de blokken zó neerzetten dat duidelijk is hoe oud je kindje is. Dit is bijvoorbeeld leuk tijdens de kraamweek. Als je kindje wat ouder is, kan het ook met de blokken spelen.

Lees meer...

Ferm Living puzzels en memory

Peuter speelgoed van Ferm Living is een echte aanrader. Van Ferm Living zijn vaak onder meer puzzels en memory-spelletjes verkrijgbaar. Deze spelletjes zijn vaak uitgevoerd in hout. Dit materiaal is heel stevig en zorgt ook voor een sfeervolle, klassieke uitstraling. Een Ferm Living puzzel is vaak bedoeld voor kinderen vanaf de leeftijd van anderhalf jaar. Zo’n puzzels bestaat meestal uit ongeveer acht stukjes met een dier erop. Je kindje zal dit peuter speelgoed van Ferm Living prachtig vinden. Ferm Living speelgoed is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Over Ferm Living

Het Deense bedrijf Ferm Living is in 2005 opgericht door Trine Andersen. Zij begon met het ontwerpen van muurdecoratie en ontdekte een gat in de markt. In de loop van de tijd heeft zij de collectie enorm uitgebreid. Wij hebben allerlei accessoires en peuter speelgoed van Ferm Living in ons assortiment. Naast Ferm Living houten speelgoed, verkopen wij ook Ferm Living kussens, lampen en zelfs hydrofiele luiers. Al deze items zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. De ontwerpen zijn niet alleen Scandinavisch, maar ook beïnvloed door stijlen van allerlei culturen. Ferm Living speelgoed is online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

Populariteit
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader