Ferm Living speelgoed

Van Ferm Living is veel houten speelgoed verkrijgbaar dat ook leuk staat als decoratie in de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan blokken met getallen en de tekst ‘days’, ‘weeks’ en ‘years’. Je kunt de blokken zó neerzetten dat duidelijk is hoe oud je kindje is. Dit is bijvoorbeeld leuk tijdens de kraamweek. Als je kindje wat ouder is, kan het ook met de blokken spelen.

Lees meer...

Ferm Living puzzels en memory

Peuter speelgoed van Ferm Living is een echte aanrader. Van Ferm Living zijn vaak onder meer puzzels en memory-spelletjes verkrijgbaar. Deze spelletjes zijn vaak uitgevoerd in hout. Dit materiaal is heel stevig en zorgt ook voor een sfeervolle, klassieke uitstraling. Een Ferm Living puzzel is vaak bedoeld voor kinderen vanaf de leeftijd van anderhalf jaar. Zo’n puzzels bestaat meestal uit ongeveer acht stukjes met een dier erop. Je kindje zal dit peuter speelgoed van Ferm Living prachtig vinden. Ferm Living speelgoed is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Over Ferm Living

Het Deense bedrijf Ferm Living is in 2005 opgericht door Trine Andersen. Zij begon met het ontwerpen van muurdecoratie en ontdekte een gat in de markt. In de loop van de tijd heeft zij de collectie enorm uitgebreid. Wij hebben allerlei accessoires en peuter speelgoed van Ferm Living in ons assortiment. Naast Ferm Living houten speelgoed, verkopen wij ook Ferm Living kussens, lampen en zelfs hydrofiele luiers. Al deze items zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. De ontwerpen zijn niet alleen Scandinavisch, maar ook beïnvloed door stijlen van allerlei culturen. Ferm Living speelgoed is online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Funkis Family

  Met Ferm Living Funkis Family blijf je wel even bezig! Het is speciaal ontwikkeld voor het Ferm Living Funkis Poppenhuis of Wand poppenhuis. Het wordt geleverd in een netje zodat het bij elkaar blijft.
  35,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Puzzel

  Met de Ferm Living Safari Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 8 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Funkis Wand Poppenhuis

  De Ferm Living Funkis Poppenhuis is een wandhuis in een unieke look. Het is vervaardigd van duurzaam materiaal. Het is eenvoudig te monteren tegen de muur. Het is met een vochtige doek af te nemen.
  105,-
 • Quick view

  Ferm Living Kuku Poppenbed Rotan

  De Ferm Living Kuku Poppenbed Rotan is een leuk en uniek bed in rotan materiaal. Het is echt leuk voor iedere poppen- en knuffelmoeder! Een leuke cadeau om te geven en te krijgen!
  79,-
 • Quick view

  Ferm Living Funkis Poppenhuis

  De Ferm Living Funkis Poppenhuis is een huis in een unieke look. Het is vervaardigd van duurzaam materiaal. Het is met een vochtige doek af te nemen.
  199,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Memory Spel

  Het Ferm Living Safari Memory Spel is leuk om met je kindje te spelen. Het spel bestaat uit 30 kaartjes met vrolijke plaatjes en kleurtjes die je kindje bij elkaar kan zoeken. Het spel wordt met doosje geleverd.
  19,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Blokken Kalender

  De Ferm Living Houten Blokken Kalender staat leuk op de baby- of kinderkamer. De blokken worden geleverd in een tas, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn. Verder zijn de blokken gemaakt van hoogwaardig hout.
  25,-
7 Resultaten