Nijntje spenenketting

 

Het speentje nooit meer kwijt
Raakt je kindje aan de lopende band zijn/haar speentje kwijt? Ben je steeds op zoek naar het speentje en heb je inmiddels al verschillende spenen aangeschaft? Dat is niet de oplossing,wel ben je er dichtbij. De spenenketting van Nijntje zorgt ervoor dat je kindje de speen niet meer kan laten vallen en niet kan kwijtraken.

Lees meer...

 

Door het praktische ontwerp van de clip kun je hem met een hand bevestigen aan een shirt of trui van je kindje.

 

Assortiment bij Babypark
Het Nijntje spenenkoord is bij Babypark vaak online in de aanbieding. Je kunt nu dan ook een spenenkoord van Nijntje kopen.

 

Nijntje de grote kindervriend gaat al sinds jaar en dag in diverse generaties mee, nu kun je je kindje Nijntje altijd bij zich laten dragen met behulp van het speenkoord.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Speenkoord Pink

  Met het Nijntje Baby Rib Speenkoord Pink heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt de knuffel eenvoudig aan de speen bevestigen met een clipje. Verder is het speenkoord gemaakt van zacht materiaal.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Speenkoord

  Met het Nijntje Green Knit Speenkoord heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt de knuffel eenvoudig aan de speen bevestigen met een clipje. Verder is het speenkoord gemaakt van zacht materiaal.

  6,95

  6,26

2 Resultaten