Coming Kids bedden

 

Coming Kids bedden zijn van goede kwaliteit en zien er heel sfeervol uit. Sommige Coming Kids bedden zijn wel heel speciaal, zoals de Coming Kids slaaphut. Met zo’n leuk bed is het elke avond weer een feest voor je kindje om naar bed te gaan.

 

Coming Kids bedden voor allerlei leeftijden

Meestal hebben wij Coming Kids bedden voor allerlei leeftijden in ons assortiment. Coming Kids peuterbedden zijn bedoeld voor een matras van 70 x 150 cm. In een Coming Kids bed voor tieners past vaak een matras van 90 x 200 cm.

 

Coming Kids bedbanken

Een Coming Kids bedbank is ideaal, zeker als je een kleine kamer tot je beschikking hebt. Overdag gebruik je de bedbank als bank. Je legt dan bijvoorbeeld een sprei en kussens op het bed. ’s Nachts haal je de sprei en de kussens er vanaf en gebruik je de Coming Kids bedbank als bed. Sommige Coming Kids bedbanken zijn voorzien van één of meerdere laden. De meeste bedbanken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.
6 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Lima Bed

  Het Coming Kids Lima Bed kan in verschillende stoffen besteld worden en ook de poten zijn in de kleur grijs gespoten. Zo creëer je het Lima bed van Coming Kids naar jouw sfeer en stijl!
  499,-
 • Quick view

  Coming Kids Kate Bed

  Het Coming Kids Kate Bed kan in verschillende stoffen besteld worden en de poten beschikken over een beukenhouten kleur. Zo creëer je het Kate bed van Coming Kids naar jouw sfeer en stijl!
  499,-
 • Quick view

  Coming Kids Luno Bed

  Het Coming Kids Luno Bed is een mooi gestoffeerd bed wat op een jongens- of meidenkamer neergezet worden. De kleur stof kan zelf uitgezocht worden. Het bed van Coming Kids voelt ook stevig en comfortabel aan.
 • Quick view

  Coming Kids Juna Bed

  Het Coming Kids Juna Bed kan in verschillende stoffen besteld worden en ook de poten zijn in verschillende kleuren te bestellen. Zo creëer je het Juna bed van Coming Kids naar jouw sfeer en stijl!
  499,-
 • Quick view

  Coming Kids Lisa Bed

  Het Coming Kids Lisa Bed kan in verschillende stoffen besteld worden en de poten zijn ook in vier kleuren te leveren. Zo creëer je het Lisa bed van Coming Kids naar jouw sfeer en stijl!

  499,-

  495,-

 • Quick view

  Coming Kids Sun Bed

  Het Coming Kids Sun Bed is een mooi gestoffeerd bed wat op een jongens- of meidenkamer neergezet worden. De kleur stof kan zelf uitgezocht worden. Het bed van Coming Kids voelt ook stevig en comfortabel aan.
  448,95
6 Resultaten